לקראת המט גאלה: ה"לוק" של הדוגמנית הוא הכי משוגע שראינו
הנשף הגדול של עולם האופנה כבר ממש מעבר לפינה, וב"ווג" מציעים חימום בהשראת מוטיב האמנות שמלווה אותו השנה. להפקת האופנה שצולמה בין כתלי מוזיאון המטרופוליטן גויסו דוגמניות בולטות במראות שמדגישים את הקשר בין התלבשות לאמנות, וביניהן בלטה אחת שאין סיכוי להתעלם ממנה
הצגת פוסט זה באינסטגרם
לא בטוחות איך זה קרה, אבל עוד שנייה שוב יש מט גאלה. עוד קצת יותר משבועיים, ליתר דיוק. התמה של השנה, שמלווה את המעבר של מחלקת התלבושות של מוזיאון המטרופוליטן לאגף חדש ומורחב, היא Costume Art – ונראה שהכוונה היא לעסוק בצומת שבין אופנה לאמנות קלאסית.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
הצגת פוסט זה באינסטגרם
גיליון מאי של ווג מציע חימום קטן לקראת כל היופי הזה, באמצעות הפקה אופנה שצולמה במוזיאון על ידי אית'ן ג'יימס גרין, והפכה כמה דוגמניות בולטות למעין פסלים חיים בהשראות שונות. אשלי גראהם נראתה כפסל הלניסטי בשמלה ה"רטובה" של Di Petsa ואדוט קאץ' ארזה את הבייבי באמפ בטורסו הפלסטיק של לואווה, אבל בעיקר היה קשה להתעלם מג'ילה טקילה (ג'יל קורטלב) ביצירה אופיינית של המעצבת מיקיילה סטארק, שמורכבת אך ורק מסרט עטיפה מנצנץ.
כבר השתגענו כאן בעבר מהמניפולציה הפשוטה והמרהיבה שסטארק מפעילה על הגוף הנשי, כשהיא מכפילה ומפארת את קפלי העור והשומן. הלוק של דוגמנית הפלאס ההולנדית האהובה הוא כמעט יוצא דופן במינימליזם שלו, בהתחשב בכך שסטארק לרוב יוצרת מחוכים משוגעים. כך או כך, הוא יישאר לנו בראש לתקופה הקרובה, אולי לפחות עד שמשהו יתעלה עליו בגאלה עצמה.


ממש איש המישלין. גועל.
מאת: סיריאסלי?! | 15 באפריל 2026 | 21:46איככסה
מאת: איככסה | 15 באפריל 2026 | 17:29אשלי גרהאם היא האשה הסקסית ביותר ביקום כולו
מאת: שי | 15 באפריל 2026 | 14:39ללפף את עצמך בחוט דנטלי זה לא בגד, את נראית כמו נערת ליווי הכי זולה שיש, את בושה ומה שאת מייצגת בושה
מאת: גרישה | 15 באפריל 2026 | 14:29מיזוגניה זוועה התעללות
מאת: אלימות | 15 באפריל 2026 | 13:29גועל נפש אמיתי-לראות ולהקיא .טוב לדיאטה
מאת: זוזו | 15 באפריל 2026 | 13:06