סוף תקופת הרווקות: עומר נודלמן עוברת מביקיני לשמלת מעצבים
קצת לפני החתונה המדוברת של עומר נודלמן ושון סימנוביץ', ברחה הכלה לניו יורק להתאוורר ולהצטלם. בין שמלות לכפכפי מעצבים, עומר טרפה את העיר בכל הכח. כשחזרה ארצה לא שכחה לעדכן גם ממסיבת הרווקות שעשו לכבודה
עומר נודלמן מסתובבת בשבועות האחרונים לא מעט ברחבי העולם וכעת אנחנו תופסים אותה בניו יורק, עם מלתחה משגעת ומלאה בהשראה סתווית.
במרכז הגלריה החדשה שהעלתה מהתפוח הגדול תפסה את עינינו במיוחד שמלה שעושה קסמים עם שניים מהפרינטים הכי רלוונטיים לעונה, חברבורות ונקודות פולקה, במעין הכלאה מעניינת.
מדובר בשמלת מידי של המותג Rat & Boa, שמגיעה מבד שקפקף ומלא תנועה. במקום להשתמש בה כבסיס למראה ערב גלאמי, נודלמן קרקעה אותה מעט ללוק של שיטוטים בעיר הגדולה, בשילוב כפכפי אצבע מפלסטיק שקוף של כריסטופר אסבר ותיק פלאפ שחור של שאנל.
זו הייתה נסיעה מוצלחת במיוחד בגזרת השמלות. בתמונות נוספות שהעלתה מניו יורק, נודלמן תיעדה את עצמה בשמלת גופייה שחורה וצמודה לגוף של מיו מיו. צמד עקבים גבוהים הפך אותה ללוק ערב לכל דבר ועניין. וכדי שלרגע לא נשכח מה האירוע החשוב באמת בקלנדר של נודלמן, החתונה הקרבה, היא העלתה גם דאמפ זיכרונות ממסיבת הרווקות הקיצית שלה, כשהיא לבושה בביקיני לבנבן וקטנטן.








השאירו תגובה