אצל עדי הימלבלוי, אין דבר כזה "יותר מדי תמונות בבגד ים"
רגע לפני שהכל השתבש, הספיקה היפהפיה בת ה-41 להעלות אוסף תמונות מהחופשה שטופת השמש שלה, להתנצל על כמות תמונות הביקיני ולהבטיח ש"הכל נראה מושלם אבל התמונה האחרונה היא האמת". ובכן, ספוילר: גם בתמונה האחרונה הכל נראה מושלם
"דאמפ חופשה", הודיעה עדי הימלבלוי. "קצת ספורט, קצת אוכל, קצת ים בצבע שלא נראה אמיתי, וקצת יותר מדי תמונות בבגד ים". הכל נכון לגבי אוסף התמונות שהעלתה, למעט ה"יותר מדי". קודם, עם שבע תמונות בבגד ים מתוך 17 בסך הכל, מדובר בפחות מחמישים אחוז – יחס מתון ומעודן לכל הדעות. שנית, אנחנו בטוחות שגם הימלבלוי יודעת היטב שבמקרה שלה, אין דבר כזה יותר מדי תמונות בבגד ים.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
ואכן, רגע לפני שהכל השתבש שוב, הספיקה היפהפיה בת ה-41 לנפוש ביעד שטוף שמש כלשהו, אולי אף לצד בן הזוג החדש זיו שעיה, כפי שפרסמנו במאקו. ואמנם יש שבע תמונות, אבל אנחנו ספרנו בסך הכל שלושה זוגות ביקיני – כולם של בוניטה דה מאס, המותג שהיא משגררת בגאווה.
הראשון הוא ביקיני משולשים קלאסי בצבע בורדו לוהט, שהימלבלוי לבשה, בין השאר, מתחת לחולצת רשת קטנה במראה יאכטיונרי מושלם. היה גם אחד שחור מחמיא עם אבזם קדמי מוזהב, אבל הפייבוריט שלנו הוא כנראה השחור שהכתפיות והחלק העליון שלו בלבן קונטרסטי עטור נקודות.
"הכל נראה מושלם", סיכמה הימבלוי, ושוב – עד כאן נכון מאוד, "אבל התמונה האחרונה היא האמת": ובכן, התמונה האחרונה מציגה אותו עטופה במגבת גוף ומגבת שיער על סירת גומי באמצע הים, מרוצה וחמודה. עדיין נראה מושלם.






דיי דיי דיי עם הכתבות האלה .כל ילד רואה את זה מספיק מספיק
מאת: מוטי | 21 ביוני 2026 | 07:48היא יפייפיה! אבל, אישה דוחה! נראית פריחה אמא לילדים שעוברת מגבר לגבר! רב הנסתר אצלה על הגלוי!
מאת: אחת | 20 ביוני 2026 | 20:49בושה וחרפה, חזיז ורעם, מה עם הילדים?
מאת: מתן | 20 ביוני 2026 | 20:17זקנה בלה
מאת: חוטיניו | 20 ביוני 2026 | 18:51איפה בדיוק ראיתם יפהפיה קאלק
מאת: ירו | 16 ביוני 2026 | 11:32הכי שווה בכל הזמנים
מאת: דורון | 12 ביוני 2026 | 12:19פרחה אשכנזיה
מאת: וחח | 9 ביוני 2026 | 11:33מה יהיה? טורפת ג…… מחליפה אותם כמו גרביים.
מאת: קובי | 9 ביוני 2026 | 10:11סתם, כבר אמרנו? מה באמת שווים החיים מאחורי עדשה, כשהקן שלך ריק או שבור?
מאת: אלדדי | 9 ביוני 2026 | 09:44מאז שנמרחה על הזיני – ירדו כל המניות שלה. הרסה לעצמה את התדמית
מאת: חבל | 9 ביוני 2026 | 08:23