מחפשים מה ללבוש? דנית גרינברג מצאה פיתרון לכל שעה ביום
הקיץ לגמרי פה ואין יותר נח לסגור פינה של לוק קז'ואל מג'ינס וגופייה, רק חשוב שיהיה בסטייל ולא ישעמם. דנית גרינברג פתחה את היום בגופייה פרחונית מתוקה וג'ינס קאמל נמוך. היום האופנתי לא נעצר שם וגרינברג החליפה בעררב לסט סאטן עם הטרנד החם של הפולקה דוטס
מאת Fashion Forward |
1 יוני 2026
מי שעוקב מקרוב אחרי דנית גרינברג יודע שהיא מומחית בלקחת שילובים מוכרים ולתת להם פרשנויות חדשות. הפעם היא לקחה כמשימה את הקומבו של ג'ינס וגופייה, עם לוק קז'ואל סופר-שיקי.
המלאכה התחילה מגופייה לא שגרתית בגזרת מחוך ובהדפס פרחוני שהוזמנה מהאתר ריבולב במחיר נגיש במיוחד של כ-150 שקלים.
אל הגופייה שידכה גרינברג גם ג'ינס לא שיגרתי שרכשה בניו יורק, ולא, לא מדובר בסתם עוד ג'ינס בגוון כחול, אלא בדגם בגזרה נמוכה, שמגיע עם חגורה 'בילט-אין' ובגוון קאמל.
היום האופנתי הזה לא נעצר שם. מאוחר יותר באותו הערב, כשהאווירה דרשה הרמת ווליום, דנית החליפה לאאוטפיט אלגנטי בהרבה – סט במראה סאטן נשפך שכלל מכנסיים שחורים וגופיית קולר סקסית בהדפס נקודות לבנות.




המכנסיים בגוון גמל לא מחמיאים בכלל, מיטב אופנת 1997, וגם אז זה לא היה יפה
מאת: ביקורתית | 2 ביוני 2026 | 18:08דנית מהממת והכל יושב עליה אש. יש לה גם סטיילינג מעולה בדרך כלל. ספציפית כאן הבגדים מכוערים אש. סטייל של תחילת שנות ה2000. לא ברור
מאת: שושנה | 2 ביוני 2026 | 10:06מה לכל הרוחות עשית לפרצוף שלך? היית כל כך עדינה ויפה… ממש חבל. יצא משהו קצת פיגי כזה. ממש חבל.
מאת: שרון | 2 ביוני 2026 | 09:29