הכי נגישה: היינו בהלם כשגילינו מאיפה השמלה ההורסת של שיר אלמליח
הדוגמנית יצאה לבילוי משפחתי בשמלה נשית ורומנטית עם הדפס פרחוני וגזרה מעולה. יצאנו לחקור, וגילינו שהיא ככל הנראה לוקטה מאתר האופנה המהירה Shein. ככה נראית מציאה
הקיץ הישראלי עוד לא ממש כאן, אבל בהחלט כבר שולח סימנים ראשונים. שיר אלמליח ניצלה את מזג האוויר היפה כדי להזכיר לנו כמה התגעגענו למדף שמלות הקיץ בארון שלנו.
יותר יפה בצבע (צילום: אינסטגרם, shirelmaliach)
השמלה ב-Shein (צילום: מתוך האתר הרשמי)
אלמליח, שחתומה על כמה מהרגעים הפוטוגניים ביותר במחוזותינו, הציגה את הבחירה הראשונה שלה לעונה מהקטגוריה האהובה בדרך לא מתנצלת: שמלת כתפיות עבות בגזרה רומנטית עם פרינט של פרחי צבעוני אדומים. הטוויסט האמיתי של הלוק הקיצי והיפה הזה טמון בתווית: ככל הנראה מדובר בשמלה נגישה להפליא מבית Shein.
עם בן הזוג, דותן (צילום: אינסטגרם, shirelmaliach)
אלמליח מוכיחה שוב שסטייל אישי לא נמדד במספר האפסים שעל קבלת הקניות, אלא ביכולת לזהות מציאות מדויקות בתוך ים האפשרויות שברשת. בנוסף לפרינט העדין, המפתח להצלחה של הלוק הזה טמון בגזרה, הכוללת חלק עליון במראה מחוך, ממנו עולים קאפים מובלטים עם כיווצי בדים עדינים.
הרהורים (צילום: אינסטגרם, shirelmaliach)
הדור הבא (צילום: אינסטגרם, shirelmaliach)
כדי שנתעלף סופית על גלריית התמונות האביבית הזו, שיר הוסיפה גם תמונה משותפת עם הבת הקטנה, שנראית כמו פאשניסטה מתוקה בזכות עצמה בסט משגע של טופ וחצאית משבצות גינגהאם עם רקמה פרחונית עדינה.

מושלמת וסקסית
מאת: רירי | 20 במאי 2026 | 21:59השמלה לא מונחת עליה יפה.
מאת: ימית | 6 במאי 2026 | 13:03מה יפה שכל החזה נשפך?
המחשוף נורא ולא משנה אם את אמא או בת 16.
מאת: ענת | 5 במאי 2026 | 11:31פיאה אחל
מאת: C | 4 במאי 2026 | 18:32האמא והבת מקסימות , הקטנטונת מתוקה ברמות, בא לי לחבק אותה
מאת: בלה | 3 במאי 2026 | 20:18השמלה דוחה בעיניי בגלל המחשוף העמוק. זה ממש לא מחמיא!!!! כל בגד חשוף זה ממש דוחה ולא יפה.
מאת: יהודיה | 30 באפריל 2026 | 23:40השמלה נראית קטנה עליה במידה או שתיים
מאת: לא תמיד מקבלים מה שמזמינים | 26 באפריל 2026 | 22:29