לקראת החתונה הנשיאותית: נשות משפחת טראמפ עם השראה לעונת האירועים
איוונקה טראמפ ובתה ארבלה בילו את הסופש לצד טיפני טראמפ ולארה טראמפ, במסיבה לקראת חתונתם של דונלד טראמפ ג'וניור וארוסתו בטינה אנדרסון. הטראמפיות חגגו באחוזה המשפחתית במאר א לאגו ועלו על שמלות אביביות ויוקרתיות כמתבקש
הצגת פוסט זה באינסטגרם
כל מי שמחפשת שמלה אביבית לאירועי העונה הקרובה, מוזמנת לסור ולקבל השראה של הביוקר מנשות משפחת טראמפ. אלו התכנסו בתחילת השבוע באחוזה המשפחתית במאר א לאגו כדי לחגוג את ה"בריידל שאוור" (מסיבת הכלה) של בטינה אנדרסון, ארוסתו של דונלד טראמפ ג'וניור.
בפוטו דאמפ שהעלתה איוונקה לחשבון האינסטגרם שלה, ניתן היה להתרשם ממפגן אופנתי מוקפד, כשנשות המשפחה מציגות את מיטב שמלות האביב והריזורט של מעצבי העל.
איוונקה בחרה במותג צימרמן, המזוהה במיוחד עם שמלות אירועים נשיות, ונראתה נפלא בשמלת פרינט עם קשירת סרט במותן. את הלוק השלימו תיק בירקין קטן וסנדלי רצועות בגוון ניוד.
גם הבת, ארבלה, הלכה בדרכי אמה ובחרה בשמלה כתפיות של צימרמן בגוון לבן עם הדפס רומנטי בכחול. את המראה היא חתמה עם תיק קלוע בגוון פנינה של בוטגה ונטה וסנדלי אצבע לבנים.
הכלה לעתיד לבשה, כמיטב המסורת, שמלת סטרפלס לבנה מעוטרת באפליקציית אבנים חגיגית, בגזרת מידי מחמיאה וחובקת גוף. כעת נותר רק לראות אילו ארנבים אופנתיים יישלפו לאירוע השיא – החתונה עצמה.


השאירו תגובה