בזמן הנאום הנחרץ של טראמפ: התאהבנו בנעליים של מלניה
הגברת הראשונה בחרה בלוק שנשען על קלאסיקה אמריקאית במיטבה: ז'קט מחויט בצבע כחול נייבי, מכנסיים בהירים בצבע ונעלי בלרינה לבנות שהיא לא פחות ממושלמות לאירוע - אביביות, קלאסיות ומתאימות לצעידה נינוחה גם על מדשאה של הבית הלבן
גלגול ביצי הפסחא בבית הלבן הוא אחת המסורות הוותיקות, המפורסמות והחגיגיות ביותר בבית הלבןותכנונו נמצא באחריותה של הגברת הראשונה.
מלניה טראמפ הוכיחה פעם נוספת שגם כשהיא מארחת ילדים על מדשאות הבית הלבן, הסטייל האישי שלה נותר בלתי מתפשר, וגם לבישה של מכנסיים בהירים במיוחד לא מרתיעה אותה.
הגברת הראשונה בחרה בלוק שנשען על קלאסיקה אמריקאית במיטבה: ז'קט מחויט בצבע כחול נייבי של ראלף לורן. לז'קט שודכו מכנסיים בהירים בצבע שמנת ומתחתיו נלבש טופ לבן שהשלים את הצבעוניות הפטריוטית.
למרות שעל פניו נראה שהלוק הונדס בקפידה, היו שחשבו שהוא אינו משעמם ואינו מתכתב עם אווירת החג השמחה והקהל הצעיר.
על פרט אחד לא היה כל ויכוח: נעלי הבלרינה הלבנות שבחרה, מבית רוז'ה ויוייה, עם האבזם הריבועי המפורסם, היו מושלמות לאירוע – אביביות, קלאסיות ומתאימות לצעידה נינוחה גם על מדשאה.






ואיפה הנעליים המדוברות
מאת: אורנה | 19 באפריל 2026 | 15:07אפילו פעם אחת בכתבה לא רואים נעליים
מאת: רחלי | 13 באפריל 2026 | 11:20אני מפרגנת לה, אבל פעם אחת תראו לי מישהי טבעית ובלי ניתוחים. תודה רבה.
מאת: אישה | 12 באפריל 2026 | 16:03גם מגדה גבלס היתה מהממת? אווה בראון?
מאת: שיצרית | 9 באפריל 2026 | 19:03ואיפה תמונה של הנעליים??
מאת: שר הנתניהו | 9 באפריל 2026 | 16:57כתבה שלמה על נעליים בלי תמונה????