בעיצומה של המלחמה: עדי זריפי בחולצה משגעת
תפסנו את עדי זריפי ברצועת השידור שלה לצדו של דין פישר בטוטאל־לוק שחור שמורכב ממכנסיים, חגורה וטופ סריג. גם בזמן מלחמה, זריפי שומרת על לוק שהוא גם קלאסי וגם עדכני ונותנת מקום לסגנון האישי המעודן שלה
כמו תמיד, עדי זריפי מצליחה לשלב בין אלגנטיות עדינה לבין אמירה אופנתית חדה. גם בימים מאתגרים אלה, כשמהדורות החדשות משודרות בזו אחר זו, היא מצליחה לאזן בין הקלאסי לעדכני, ומביאה למסך הקטן את הסגנון האישי והמעודן שהפך לסימן ההיכר שלה.
הפעם אנחנו תופסות אותה ברצועה לצדו של דין פישר, בטוטאל־לוק שחור שמורכב ממכנסיים שחורים, חגורה שחורה וטופ סריג שחור.
הדיטייל שהופך את הקנבס הלכאורה בנאלי הזה למשהו לדבר עליו הוא מחשוף טיפה חזיתי, שבקצהו העליון אלמנט פרחוני מוזהב. זה מסוג הפרטים שמשדרגים בצ'יק את כל הלוק, וזריפי אף שיתפה את FF כי הרכישה התבצעה בחנות בשם Lynne, בביקור עבר ביוון.
אי אפשר היה גם להסיר את המבט מדיטייל קטן נוסף – מניקור מפתיע בצבע צהבהב. לא מדובר הפעם בגוון החמאה המרוכך והטרנדי, אלא בגרסה רוויה ועוצמתית בהרבה. אולי זריפי כבר הקדימה לאמץ את אבולוציית הטרנד הבאה?
מושלמת!! עדי זריפי זה בובה מיוחדת על מסך!! נדירה!
מאת: דודי | 24 ביוני 2025 | 17:54מישהו שם דלוק חזק על זריפי.
מאת: עלה עליך | 24 ביוני 2025 | 07:08עדי הכי יפה על מסך הטלויזיה, צופה בחדשות רק בגללה
מאת: ודים | 23 ביוני 2025 | 20:16עדי זריפי מקסימה! בכל מצב ובכל תלבושת.עיתונאית עניינית ,מקצועית ובנעימה במינון נכון – כל הכבוד!
מאת: ישראל | 23 ביוני 2025 | 17:50עדי זריפי מאוד יפה.
מאת: עומר | 23 ביוני 2025 | 16:53ככה בחורה צריכה להתלבש זה איכות וקלאס, מה נראה לכם שהיא קונה ברנואר חחחחחחח
מאת: סטייל | 23 ביוני 2025 | 16:43בכלל היא מהממת
מאת: יעל | 23 ביוני 2025 | 15:34עדי זריפי – שדרנית מקסימה, אינטליגנטית ואיכותית ביותר. מקשיבה בסבלנות מבלי להיכנס לדברי המרואיינים, מקצועית, קורקטית, מתנסחת כראוי ובחיוך נעים, נטולת מאניירות וסרקזם וגם בלי נקיטת עמדה פוליטית… והיא גם יפה ואלגנטית במראה ובלבוש.
מאת: אילנה | 23 ביוני 2025 | 14:17רק המוח קצת פחות מוצלח
מאת: רועי | 23 ביוני 2025 | 14:09מהממת
מאת: שי | 23 ביוני 2025 | 13:40אמר אף גבר אף פעם, דיי כבר עם האידיאל יופי המזויף הזה היא לא נראית טוב
מאת: a | 23 ביוני 2025 | 13:33בגלל החולצה של עדי זריפי המדהימה אני לא נכנס לממד מעדיף לצפות בטלויזיה ובעדי זריפי
מאת: אמיר | 23 ביוני 2025 | 13:30זאת ניראה לי אוהבת קשירות
מאת: יהודי | 23 ביוני 2025 | 13:27