טיילור מלכוב לבשה שתי שמלות משגעות לחתונה לא שלה
היא זהרה בשמלת סאטן ורודה בגזרת מרמייד ואז החליפה לשמלת מיני עם מחוך מתחרה. על שני האאוטפיטים היה מופקד החתן יוסי מזרחי (מהמותג "לומייר"), והחתן השני – עידן בקשי - הוא מעצב השיער הצמוד של הכוכבת
בסוף השבוע האחרון נערכה חתונתו של מעצב השיער עידן בקשי, מי שאחראי על לא מעט מעיצובי השיער של נשים מוכרות כמו נועה קירל, דנה גרוצקי ויעל בר זוהר. מהצמודות והמפורסמות שבהן נמצאת גם טיילור מלכוב, שהגיעה לאירוע ברמת השקעה של כלה ביום חתונתה שלה.
היחסים החבריים של מלכוב והחתנים – בקשי ומעצב האופנה יוסי מזרחי, הולידו שני לוקים מושקעים במיוחד מהמותג "לומייר", עליו מופקד מזרחי יחד עם שותפתו הקריאטיבית גרטה קיאן. יש לציין שמלכוב היא לגמרי לא היחידה שנהנתה משירותי עיצוב אישיים של החתן, שהלביש עשרות אורחות באירוע בשמלותיו.
אי אפשר להתעלם מהנוכחות שלה (צילום: אינסטגרם, malkovtaylor)
מלכוב זהרה בשמלה סאטן ורודה בגזרת מרמייד, עם דיטיילים מוקפדים כמו קאפים במראה צדפה וחלק עליון במראה מחוך פתוח. כדי להעצים את הדרמה הותאמו לשמלה גם צמד שרוולוני נוצות בצבע תואם.
שמלת הערב השנייה התכתבה עם הצבעוניות של השמלה הראשונה, והציגה גזרת מחוך משוחררת יותר, באורך מיני ושילוב קפדני של פרטי תחרה רקומה. למרות שמעצב השיער הצמוד היה עסוק ביום האירוע, היא עדיין הצליחה להתארגן על תסרוקת חצי אסופה מושקעת – ונראתה, ללא ספק, בשיא שלה.
לוק שני לרחבה (צילום: אינסטגרם, malkovtaylor)
עם חתני השמחה (צילום: אינסטגרם, malkovtaylor)
הצבע הזה הולם אותה (צילום: אינסטגרם, malkovtaylor)
וייבים של מטריאל גירל (צילום: אינסטגרם, malkovtaylor)
הוליוודית (צילום: אינסטגרם, malkovtaylor)
ואחת עם השאנל (צילום: אינסטגרם, malkovtaylor)

לתגובה שאין מורידים פוקוס מכלה, לא קראת את הכתבה???
מאת: גליתא | 3 ביוני 2025 | 19:58כפרה, 2 חתנים!
בקיצור .. קומבניזון :)
מאת: ר.ויטל | 20 במאי 2025 | 13:15השמלה הראשונה הורסת
מאת: דנה | 18 במאי 2025 | 16:33אלו שמלות? פעם זה נחשב כבגדים תחתונים..
מאת: ... | 17 במאי 2025 | 11:18מחפשת צומי. לא מורידים פוקוס מכלה. מה. היא באה להופיע בקזינו?
מאת: ג | 15 במאי 2025 | 18:15לשומרות נידה
מאת: לנז'רי | 12 במאי 2025 | 15:32לנז'רי לחתונה .
מאת: יעל | 12 במאי 2025 | 00:32נעמוד ונשתומם