הביוטרית ריססה מי אורז על השיער, והתוצאה מדהימה

ברגע הראשון זה נשמע כמו עוד אחד מהטריקים המוזרים והמפוקפקים שרצים בטיקטוק, אבל עם התוצאה קשה במיוחד להתווכח - ומתברר שגם עם תרבות הטיפוח האסייתית, בה ממש לא מדובר ברעיון חדש. גם המומחים ממליצים לנסות את זה בבית

מאת  | ‏ 9 דצמבר 2020

"אומייגד, השיער שלי נראה כל כך טוב" (צילום: מתוך טיקטוק,  deebekksta)

"אומייגד, השיער שלי נראה כל כך טוב" (צילום: מתוך טיקטוק, deebekksta)

אחרי שקנינו את הג'ינס הוויראלי של זארה והתאבססנו על הקרם שמחליף את המייקאפ, אימפריית ההמלצות המכונה טיק-טוק עושה זאת שוב, והפעם עם טריק פשוט ומשכנע שלא ישלח אותנו לפזר פרטי אשראי ברחבי הרשת – מקסימום בסופר, וסביר יותר שהמסע ייגמר כבר באחד מארונות המטבח.

"השיער שלי סופר פגום ויבש", אומרת הביוטרית האוסטרלית בקי ווספר בפתח הסרטון המדובר שלה, כהקדמה לפעילות המשונה שהיא עומדת לעשות: ווספר שוטפת כמות יפה של אורז (ללא בישול), מעבירה אותו לצנצנת עם מים, מוסיפה כמה כפיות של חומץ תפוחים ומשקשקת היטב. את השיקוי שמתקבל היא שופכת לשפריצר, ולאחר שחפפה היא מרססת את מי האורז בנדיבות על שיערה הנקי.

@deebekksta

Shiny hair who? Hahah I would absolutely recommend doing this!! ##hair ##hairstyle

♬ original sound – Bekkii vosper

"אומייגד, השיער שלי נראה כל כך טוב וכל כך מבריק וכל כך משיי", היא מתלהבת לבסוף מהתוצאה המרשימה שאכן קשה להתווכח איתה – ועל פי הדברים שאומרת מומחית האנטי-אייג'ינג מדלן קלפס לדיילי מייל, לגמרי מותר להתלהב: "שטיפת השיער במי אורז וחומץ תפוחים עשויה להיות אלטרנטיבה מצוינת לשימוש במרכך, ויכולה להתיר קשרים, לחזק, לרכך, להעצים את הברק ואפילו לעודד את צמיחת השיער".

קלפס מסבירה כי אף שלא בדיוק מדובר בפטנט "מוכח מדעית", יש לו שורשים עמוקים בתרבות הטיפוח האסייתית, וכי נשים בסין ויפן מתועדות לאורך ההיסטוריה כבעלות שיער ארוך באופן יוצא דופן – תכונה שמיוחסת לשטיפת השיער במי אורז. "אז אמנם אין הוכחה קונקרטית ליעילות הטיפול הזה, אבל המחקר המוקדם נראה מבטיח". גם טריק הטיקטוק הזה, שכבר צבר מאות אלפי צפיות ולא מעט נסייניות מרוצות ברחבי הרשת. מסתמן שגם אנחנו ננסה את זה בבית.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Makeup Ministry 101 (@shauna_lamece)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eugênia Smith (@eueu.curls)

 

השאירו תגובה

 

  • אני משתמשת בחומץ תפוחים קבוע! מערבבת עם מרכך, משאירה כמה דקות ושוטפת, השיער רך עם ברק מטורף (ושומר על הגוון הבלונדיני שלי כאילו עשיתי שטיפה)
    חשוב שהחומץ טבעי ואורגני

    מאת: ורד |‏ 5 בינואר 2022 | 08:21
  • כדאי להוסיף גם תבלינים לפני הטעם ולאכול כשחם

    מאת: פארטי פופר |‏ 10 בדצמבר 2020 | 08:18
  • אם זה מי האורז – אפשר לוותר על החומץ?

    מאת: שוש |‏ 10 בדצמבר 2020 | 03:08
  • להסתובב עם חומץ תפוחים בשיער? ברצינות?
    אם ריח היה עובר דרך המסך לא הייתם ממליצים על השטות הזאת.

    מאת: נו באמת |‏ 9 בדצמבר 2020 | 16:38
  • אפשר לטפטף שמן אתרי למשל רוזמרין ,או לבנדר

    מאת: מרי |‏ 9 בדצמבר 2020 | 16:01
  • אבל מה עם הריח?

    מאת: ה |‏ 9 בדצמבר 2020 | 15:03