בפרמיירה של ספיידרמן: זנדאיה ענדה תכשיט ישראלי מרהיב
זנדאיה יודעת להחזיק לוקים מלאי אמירה, וגם אתמול היא השקיעה עד לפרט הקטן ביותר. לפרמיירה של ספיידרמן החדש היא לבשה שמלה מעוטרת קריסטלים דמויי קורים, עם טוויסט בצורת סיכת עכביש זהובה בעיצוב קרן וולף. התוצאה הייתה מתוחכמת ותיאטרלית, וסיפקה רגע של גאווה ישראלית
כשזנדאיה מקדמת סרט זאת תמיד חגיגה אופנתית שכוללת דמיון, תעוזה והיטמעות מוחלטת בתמה. אתמול הכוכבת הגיעה לפרמיירה הלונדונית של "ספיידרמן: יום חדש" לצד בן זוגה והקולגה לסרט – טום הולנד, ולא אכזבה.
זנדאיה לבשה שמלה לבנה חובקת גוף של המעצבת טמרה ראלף, בעלת מחשוף סוויטהארט ושובל עדין. השמלה הייתה מעוטרת בפסי קריסטלים המדמים קורי עכביש, שכיסו את הגוף ונשפכו בעדינות במורד הכתפיים.
צילום: Karwai Tang/WireImage
צילום: Mike Marsland/WireImage
צילום: Karwai Tang/WireImage
הפרט המעניין והמפתיע ביותר בלוק הזה התגלה דווקא כשהשחקנית הפנתה את הגב לצלמים: מעל ישבנה של הכוכבת נח לו עכביש זהוב, כאילו נמצא בעיצומה של טוויית הקורים. על התכשיט הייחודי הזה, שהתאים בדיוק למאורע, אחראית המעצבת הישראלית קרן וולף, שסיפרה לנו הבוקר איך זה קרה.
צילום: Karwai Tang/WireImage
צילום: Karwai Tang/WireImage
"נוצר קשר ביני לבין לואו רואץ’ סביב יצירת הפיס עבור זנדאיה. בתחילת הדרך עיצבתי עבורה פיס ראש דרמטי ומיוחד, וביחד עם שני דבורקין, המוכשרת בטירוף בתחום ה-AI, יצרנו סימולציות שהוא מאוד אהב – אבל בהמשך התקבלה החלטה על תסרוקת אחרת, כך שהפיס המקורי כבר לא התאים.משם נולד רעיון חדש: סיכת עכביש שממנה קורי העכביש ממשיכים ונשפכים אל השמלה. בשלב מסוים כבר חשבתי שזה לא יקרה. חיכיתי כל כך לרגע הזה, והיו לא מעט סימני שאלה בדרך. אבל אז הגיע הרגע המרגש".
צילום: Karwai Tang/WireImage
צילום: Karwai Tang/WireImage
"לואו היה מקסים לאורך כל הדרך", ממשיכה וולף, "וכשהלוק נחשף הוא גם הקדיש לי סטורי מפרגן, מחווה שלא מובנת מאליה. אין תחושה מרגשת יותר מלקבל הכרה על במה בינלאומית כזו. מעבר להצלחה האישית, אני מרגישה שזו הצלחה של כולנו לראות עיצוב ישראלי על אחד השטיחים האדומים הגדולים בעולם, ולהמשיך למקם את ישראל על מפת האופנה העולמית".


השאירו תגובה