לא עפנו על השמלה של מייגן מרקל, אבל אנחנו בקראש על הסנדלים
במסיבה נוצצת שערך מנכ"ל נטפליקס בביתו, מייגן מרקל הזכירה לכולם שהיא יודעת להיות העניין המרכזי בכל אירוע. היא הגיעה לאיוונט בשמלה נטולת שרוולים בגוון חרדל-לימוני שהייתה בהחלט שנויה במחלוקת. הקונצנזוס היה בעיקר על הסנדלים החומים שבהחלט היו הדבר הכי יפה בלוק
הפרידה מבית המלוכה כבר הספיקה להשכיח מאיתנו את הימים שבהם כל הופעה של מייגן מרקל נבחנה תחת זכוכית מגדלת קשוחה של "עשי ואל תעשי". כשהייתה חלק מהנבחרת הסגורה של הארמון, מייגן נדרשה כביכול לציית לסט של קודים נוקשים – מה שהפך כל בחירה אופנתית שלה לדיון פוליטי כמעט.
"חוק הגרביונים" הלא כתוב, לפיו נשות המלוכה מחויבות לגרוב גרביונים שקופים בהופעות פומביות, הרחיק רבות מהן מקטגוריית הסנדלים. הרי השילוב בין סנדלים פתוחים לגרביונים נחשב לסוג של פשע אופנתי שפשוט מומלץ להימנע ממנו, ולכן נעליים סגורות היוו בחירה טבעית בהרבה.
בסוף השבוע האחרון, במסיבה נוצצת שערך מנכ"ל נטפליקס בביתו במונטסיטו, מייגן הזכירה שוב לכולם שהחוקים הללו הם היסטוריה רחוקה עבורה. היא הגיעה לאיוונט בשמלה נטולת שרוולים בגוון חרדל-לימוני שנוי במחלוקת של המעצבת היידי מריק (מחירה כ-2,300 שקלים). מעבר לגוון הלא שגרתי, גם הגזרה והבד היו מעט מאתגרים.
אם חוזרים לסנדלי הרצועות הדקים שפתחו את האייטם, אפשר להתרכז בדגם מוצלח לכל הדעות – דגם בצבע חום מדויק מבית ג'ימי צ'ו. אין ספק שבסופו של יום, החופש הוא בעצם האקססורי הכי יפה שיש.






השאירו תגובה