קמה לרקוד: נינט בבגד גוף שהוא מאסט לכל אירועי החורף
רצף המופעים של נינט בפסטיבל נקסט היו כמו הפקת אופנה אחת גדולה ומשגעת שכולה מבוססת על הסטייל שלה. הלוק הבולט כלל בגד גוף חצי שקוף שגנב את ההצגה ומכנסי עור צמודים בסגנון בוקרים. הכי פיה מכשפת עם קול של מלאך
מופעי חנוכה הביאו אלינו גם את הנס הגדול שנקרא נינט טייב. הזמרת האהובה משתלבת ברצף הבלתי נגמר של הופעות החג, בשלל אאוטפיטים מיוחדים שנרקחו יחד עם הסטייליסט הצמוד גדי אלימלך.
את הנר האחרון של חנוכה היא ציינה עם מעגל הגלאם האהוב עליה, ונראתה כמו פיה מכשפת בטוטאל לוק שחור שכלל בגד גוף שקוף עם פאנלים אטומים, ומכנסי מצנח־בלון רחבים במיוחד.
השילוב של המכנסיים מלאי התנועה והטופ הצמוד היה בחירה מעולה לבמה, וליווה את ה'מובס' של הכוכבת בהצלחה רבה.
עוד מהלוקים הבולטים של נינט, שתועד אינספור פעמים בדואט עם עומר אדם, התבסס על שילוב של מכנסי עור צמודים בסגנון בוקרים, ומחוך תחרה סקסי ומהפנט. טייב היא אישה של שחור, והיא לא מרבה לזוז ממנו. נראה שגם בחג הזה, היא נשארת נאמנה לעצמה, וזה לגמרי עובד עבורה.
לחדשות הכי חמות בעולם האופנה והביוטי, הטרנדים, הסיילים, האיטגירלס וכל מה שצריך וכיף לדעת – חפשו אותנו באינסטגרם של FF
>> נס קטן: אחד הפריטים המבוקשים והממכרים של החורף הזה עולה 180 שקלים
>> אופס, הן עושות את זה שוב: טרנד השפתיים המיושן הזה חוזר ובענק






השאירו תגובה