לא ציפינו ממלניה טראמפ לנעול את הנעליים האלה
מלניה טראמפ ובעלה הנשיא, הגיעו לטקסס לביקור באזור מוכה השיטפונות. הלוק של מלניה התאים לאופי האירוע – נקי מפומפוזיות, תכשיטים בולטים או סממנים חגיגיים. הבחירה המפתיעה ביותר הייתה דווקא בגזרת הנעליים: מלניה החליפה את עקבי הסטילטו הקבועים שלה בסניקרס שמאוד הפתיעו אותנו, אבל אהבנו את ההתחשבות באירוע
מאת Fashion Forward |
14 יולי 2025
אנחנו רגילים לראות את הגברת הראשונה, מלניה טראמפ, בלוקים אלגנטיים ומלוטשים, לרוב בשילוב נעלי עקב גבוהות. הקז'ואל הוא לא בדיוק הטריטוריה המזוהה איתה – ולכן מעניין במיוחד לראות כיצד היא מתמודדת גם איתו.
מלניה ובעלה הנשיא הגיעו לטקסס, לביקור באזור מוכה השיטפונות שהסב נזק כבד וגבה קורבנות רבים בנפש. הלוק של מלניה התאים לאופי האירוע – נקי מפומפוזיות, תכשיטים בולטים או סממנים חגיגיים.
היא תועדה במכנסיים ארוכים וצמודים ובחולצה בצבע ירוק-זית, עליהם נלבש ז'קט קאמל עם כיסים מרובים וכיווץ באזור המותן.
הבחירה המפתיעה ביותר הייתה דווקא בגזרת הנעליים: מלניה החליפה את עקבי הסטילטו הקבועים שלה באול סטאר אפורות בגזרה נמוכה – בחירה ספורטיבית, קלילה וכמובן- לא שגרתית עבורה.








ניראת בת55 שמורה
מאת: ע | 11 באוגוסט 2025 | 16:31שלמות!
מאת: אפרת | 7 באוגוסט 2025 | 15:11גבוהה,יפה ומרשימה!
אשה חכמה מאד. נראית טוב בהכל.
מאת: אסי | 4 באוגוסט 2025 | 16:51הכול יפה לה
מאת: עדנה | 20 ביולי 2025 | 18:28כתבה מגוחכת מינוס. אסון לאומי, אבל חשוב לדווח על נעלי מלניה?!?
מאת: יונתן | 15 ביולי 2025 | 08:24מהממת!!!
מאת: ורד | 15 ביולי 2025 | 08:12