"אפילו הסטייליסטית שלה שונאת אותה": לאינטרנט יש רגשות קשים לגבי הלוק של בלייק לייבלי

שמלת הקוטור שלבשה בלייק לייבלי לפרמיירה של סרטה החדש סיפקה להייטרים הרבים שלה סיבה למסיבה: אכן לא מדובר במראה הכי מחמיא או מעודן שלה, ויש אף שיגידו (כלומר, כבר אמרו) שהיא "נראית כמו גדר"

מאת  | ‏ 29 אפריל 2025
 
 
 
הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Just Jared‎‏ (@‏‎justjared‎‏)‎‏

יש לנו המלצה מעניינת עבור מי שמוטרדים מהשנאה כלפי ישראל וישראלים כפי שהיא מתבטאת בתגובות באינטרנט: תעיפו מבט על התגובות לכל פוסט של עמוד בידור מחו"ל שכולל תמונות של בלייק לייבלי. השנאה חריפה באותה מידה. הקללות דומות, הצהרות ה"אנפולו" זהות. האנשים האלה (אמריקאים באינסטגרם, אנחנו מניחות) כנראה פשוט… נהנים לכעוס בעוצמה רבה ואחידה, בין אם זה לגבי קונפליקט גיאופוליטי מורכב או שערוריה הוליוודית מאוסה.

במקרה הנוכחי, לפחות מצאנו איתם איזה מכנה משותף. התמונות של לייבלי מהפרמיירה הניו-יורקית של סרטה החדש, Another Simple Favor, גררו את שלל ביטויי השנאה המדוברים כלפי מי שהסתבכה בקרב הגרסאות הדרמטי עם ג'סטין בלדוני סביב "איתנו זה נגמר" – אבל הפעם זה כלל גם תיבול הכרחי בצורת ביקורות מנומקות על הלוק שלה.

 
 
 
הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Mamamia‎‏ (@‏‎mamamiaaus‎‏)‎‏

לייבלי הגיעה לפרמיירה בשמלת קוטור של תמרה ראלף, שחלקה העליון עשוי מעין מחוך כלוב קשיח ומרושת. הכוונה מעניינת, התוצאה קצת עגומה. גם המגיבים, כאמור, חשבו כך. "אויש, לא שמלה מחמיאה. גם הסטייליסטית שלה שונאת אותה?", תהתה מגיבה אחת, שכמובן פספסה את העובדה שלייבלי הכי גאה בה: היא הסטייליסטית של עצמה. מגיבה מושכלת יותר תהתה "מתי בלייק תבין שהיא צריכה סטייליסט".

זה כמובן לא נגמר שם, וממשיך עם מטעמים כמו "היא נראית כמו גדר. זה מכפיל לה את גודל הירכיים. יותר מדי כסף, מעט מדי טעם". אנחנו מרגישות צורך לציין שהמחויבות של לייבלי לתעוזה והתנסות אופנתית היא דבר שראוי להעריך ולחגוג במקום להשמיץ, גם אם הוא כרוך בפספוסים מדי פעם. ועדיין נהנינו להסכים קצת עם ההייטרים ברשת. מאיפה יבוא שלום עולמי אם לא מרכילות קטנונית?ה

 
 
 
הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Vogue‎‏ (@‏‎voguemagazine‎‏)‎‏

 
 
 
הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Fashionchick‎‏ (@‏‎fashionchick‎‏)‎‏

השאירו תגובה

 

  • שהשמלה הזו מעלפת ומחמיאה לה. העניין היחיד זה איזה כתם של מייקאפ או משהו מתחת לבית השחי שבחלק מהתמונות רואים. אבל בלייק לייבלי פצצה , יפייפיה , השמלה מחמיאה לה, מעניינת , צבע יפה ושהמגיבים הלא מפרגנים יתפוצצו מקנאה .

    מאת: יובל |‏ 1 במאי 2025 | 09:33
  • איזו הגזמה, השמלה סבבה לגמריי

    מאת: גילי |‏ 30 באפריל 2025 | 08:39
  • במה הם מתעסקים ובמה אנחנו…. שכול , כאב , מוות , פיגועים , אזעקות, חרדות , בכי , טראומה .

    מאת: עדי |‏ 30 באפריל 2025 | 07:36
  • דווקא אהבתי

    מאת: לולו |‏ 29 באפריל 2025 | 21:55
  • אחת היפות השוות והאופנתיות , סתם יורדים עליה כי בגדול נשים רוצות להיות היא, תפרגנו, השמלה מחמיאה לה, הסרט האחרון שלה היא הפגינה כשרון אופנתי וביטחון עצמי כי רוב הבגדים היו ממלתחתה, וגם אז ירדו עליה…
    אין עליה!

    מאת: Tali |‏ 29 באפריל 2025 | 15:44