מחפשים מה ללבוש בלי לקנות בגדים? שונית חמד בפיתרון מושלם
שונית חמד מצאה דרך מקורית ללבוש אוברול ספורטיבי לאורך כל שעות היממה, ואפילו לשדרג אותו לרמת אאוטפיט יציאה לדרינק. היא שילבה לזה ג'קט עור, תיק שאנל קטן, איפור ושיער מדויק ונראתה פשוט מיליון דולר. גאונה
מאת Fashion Forward |
17 פברואר 2025
קשה להגיד שאנחנו חיות לגמרי בשלום עם התופעה של ללבוש טייץ וגופיית אימון במשך כל היום, אבל גם בז'אנר הזה יש יוצאים מן הכלל- שונית חמד, למשל.
חמד היא שגרירה של מותג בגדי הספורט והפנאי Alo, והיא מצאה דרך מקורית ללבוש בגד גוף ספורטיבי לאורך כל שעות היממה, ואפילו לשדרג אותו לרמת אאוטפיט יציאה לדרינק.
חמד תיעדה את עצמה באוברול שחור שהוא שילוב של בגד גוף וטייץ מחוברים, עם קאט אאוט צדי וכתפייה אסימטרית, שנלבש יחד עם ג'קט דמוי עור בגזרה קרופית. האנסמבל השחור הזה יצר מיקס מוצלח של ספורטיבי וסקסי, וכמובן שעל חמד הוא נראה לוהט במיוחד.
כדי להעניק ללוק שדרוג גלאמי, חמד שלפה אקססורי מרים- תיק צד אדום של שאנל, שלגמרי עשה את העבודה. תסרוקת חצי אסופה וריפרוש של איפור מחמיא- והתוצאה לגמרי מדברת בעד עצמה.
באמת סתמית לחלוטין. די עם התיקים האלה, כל כך לא מקורי.
מאת: נויה | 18 בפברואר 2025 | 08:29