מה לובשות למסע בין קברי צדיקים במרוקו? ברבי-בובליל יודעת
אם יש מישהי שתפור עליה לעשות טיול כזה בסטייל, הרי שזו הנסיכה המרוקאית עינב בובליל. היא נופשת בימים אלה במרקש ורבאט, מתארחת במלונות יוקרה, אוספת שמות לברכה בהילולת הצדיק, ומדי פעם גם מגישה לוקים כמו שהיא יודעת היטב
עינב בובליל ממשיכה את מסעותיה בעולם, כשהפעם אנחנו תופסות אותה במרוקו, במסע בין קברי צדיקים. בובליל ידועה כאורזת משקיענית במיוחד, וגם לנסיעה הזו היא עמלה על לוקים עם הרבה מחשבה.
עם כל הבורדו והבורגונדי שמסביב, לרגע שכחנו את אחד מהגוונים המדוברים של השנים האחרונות- הוורוד. לפני ואחרי עלייתו של הסרט "ברבי", אי אפשר היה להסיט מבט מבלי לפגוש באיזה ורוד בייבי או בזוקה חזק, והנה בובליל מזכירה לנו שהוורוד עדיין לא אמר את מילתו האחרונה.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
בובליל הצטלמה במלון היוקרה בו היא משתכנת, בטוטאל-לוק ורוד שנרכש באתר האופנה האמריקאי Revolve. היא שילבה חצאית מיני ורודה עם חולצה שקפקפה ורודה, כשמעל הכל נלבש מעיל ורוד בגימור סאטן מבריק.
בובליל חובבת מושבעת של אקססוריז ממותגים, ובלוק הזה היא שילבה נעלי עקב עם עיטורי קריסטלים מבית ג'ימי צ'ו, לצד תיק של לואי ויטון. שיהיה מסע שיקי ומלא בתקווה ובברכות טובות.
לא סטייל לא מוח ולא צורה.
מאת: פשניסטה | 17 בפברואר 2025 | 14:19זה נראה כמו גבר ארוך עם פאה
אני לא יודע איפה קנתה מה, אבל תמיד ובכל מה שהיא לובשת היא נראית שוק הכרמל. טיפת סטייל אין בתגרנית המוזרקת עד זרא הזו.
מאת: דויד | 16 בפברואר 2025 | 06:21ברבי בול בול. תמיד מרגיש שהיא היתה גבר לשעבר.
מאת: אפי | 12 בפברואר 2025 | 15:17שהיא תשאר שם יחד עם האבא הוולגרי שלה-פרידמנים לא ישכחו לה.
מאת: היא מתאימה לערבים בול | 11 בפברואר 2025 | 23:03