קר? קבלו את טיילור מלכוב בהלבשה תחתונה
מלכוב מפרגנת היום בטיזר להפקה שצילמה עבור מגזין בחו"ל, שעדיין אי אפשר לספר עליה יותר מדי. מזל שסרטון שווה לא מעט מילים במקרה הזה: טיילור רותחת קשות בחזייה, תחתונים וכפפות תחרה משיתוף הפעולה המושלם של פנטי ודיזל
אם תשאלו אותנו, אין כמו תמונות לוהטות בהלבשה תחתונה כדי לחמם קצת יום חורף סגריר וגשום. אז תודה לך טיילור מלכוב שסיפקת לנו בדיוק את ההפוגה הרצויה הזו, בזמן שאנחנו מחפשות עוד שכבת עיטוף להתכרבל איתה.
מלכוב נתנה טיזר להפקת לנז'רי שצולמה עבור מגזין בחו"ל, שאת פרטיה המלאים טרם ניתן לחשוף. מה שכן ניתן לציין זה שהכוכבת לבשה לסט הצילומים אנסמבל מרשים ורומנטי המשלב פריטים מבית פנטי של ריהאנה ומהמותג דיזל.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
בתמונות שצילם טומי רפאל, הכוכבת מתועדת על ספסל מחליד בחיק הטבע, כשהיא לבושה בחזיית תחרה לבנה, תחתונים כחלחלים וכפפות תואמות באותו הצבע. זו עבודה משותפת נוספת עם הסטייליסט הצמוד ישראל רחמני, ועל האיפור והשיער מופקדים טלי מואס ועידן בקשי.
זו לא הפעם הראשונה שטיי מככבת בהפקות בינלאומיות, אחת מהן כללה גם שער למגזין ל'אופיסייל הברזילאי. מי ייתן ויהיו עוד רבות וטובות כאלה.
אין לה מה להציע אז היא מתפשטת…פה שנהיה יותר עקום משהיה עם הבוטוקס….חוסר טעם, בעעעע
מאת: דניאלה | 5 במרץ 2025 | 19:25וואי, לא מפסיקים לפמפם את המכוערת הזו כבר שבועיים שלושה. מה קרה מתוקה? לא מקבלת את תשומת הלב בשביל להאפיל על ההרגשה שהחיים שלך הם ריקנות אחת גדולה?
מאת: Mr.Isael | 6 בפברואר 2025 | 13:35היא לא ילדה? בת כמה היא? מה רותח בחזיה.
מאת: שירי | 6 בפברואר 2025 | 12:38מה זה שונה מבגד ים? הלבשה תחתונה הרבה פעמים מכסה יותר מבגדי ים
מאת: נורית | 5 בפברואר 2025 | 22:17