להוריד את הכובע: ייקח לנו הרבה זמן להתאושש מלוק ההשבעה של מלניה טראמפ
זה לא אירוע נשיאותי של דונלד טראמפ בלי שהסטייל הנוקשה של מלניה גונב את ההצגה ומחרפן את האינטרנט, ואכן - השבעתו השנייה לנשיאות כנראה תיזכר בעיקר בזכות פריים איקוני אחד: זה שבו הוא ניגש לנשק את הגברת הראשונה ונתקל בשולי כובעה הדרמטי. הכל על הבחירה יוצאת הדופן של מלניה טראמפ
טקס ההשבעה של הנשיא הנכנס טראמפ נערך אמש בקול תרועה רמה. מלניה, שזכתה מחדש בטייטל 'הגברת הראשונה', לא פספסה הזדמנות להראות את מה שהיא יודעת לעשות בגדול: לגרום לכולם לדבר על מלבושיה.
האלגנטיות הנוקשה והיוקרתית שלה קיבלה במה מחודשת ורחבה, עם עיצוב אישי של אדם ליפס. היא נראתה קרירה ומהודרת במעיל צמר-משי בגוון כחול כהה, ששולב עם חצאית וחולצה בצבע שנהב.
הבחירה במעצב האמריקני היא מעניינת: מצד אחד, היא ממשיכה את הקו של תמיכה במעצבים מקומיים, אך מדובר גם בשם שאינו מוכר בכל בית, בשונה מבית האופנה ראלף לורן, אותו בחרה מלניה לטקס ההשבעה הקודם.
הדובדבן שבקצפת הלוק היה ללא ספק הכובע שחבשה מלניה – כובע רחב שוליים מעוטר בסרט לבן בעיצובו של אריק ג'וויטס. הכובע, שכיסה את קו העיניים, חיזק את התדמית המרוחקת שלה ואפשר לה לשמור על פרטיות מסוימת, תוך מיסוך הבעות פניה במהלך הטקס. בתמונה שהפכה ויראלית, ניתן לראות את טראמפ מנסה לנשק אותה, אך שולי הכובע לא מאפשרים לו.
הרשת כמובן התקשתה להתעלם מהלוק, ולצד השבחים הרבים שקיבלו הבחירות המלוטשות של מלניה, היו גם תגובות אחרות. "למה כובע המרגלים שלה משוך למטה?", תהתה מגיבה אחת, בזמן שאחרת קבעה בפסקנות: "את הגברת הראשונה עכשיו – לכסות חצי מהפנים שלך זה לא לוק טוב".
הרגשה שלי שהיא מנסה להסתיר משהו
מאת: poli | 21 בינואר 2025 | 19:31מאקו אוהבים את אייל גולן, את דונלד טראמפ, את אילון מאסק… מדור האופנה שונא נשים ומדור הגאווה שונא טרנסיות. איזה כיף.
מאת: תפסיקו | 21 בינואר 2025 | 19:26כל מה שעולה לי זה : "לא לפנות אליי, לא לדבר אליי, אל תבוא אליי,"…. :-)
מאת: מיקה | 21 בינואר 2025 | 10:56אישה חכמה איך מנעה מבעלה שהיא לא סובלת את הנשיקה.
הכובע נועד להרחיק את הפרצוף של טראמפ ממנה….
מאת: עודד | 21 בינואר 2025 | 10:18דגל ישראל למי שלא הבין היאבעדנו נהדרת
מאת: Rrr | 21 בינואר 2025 | 09:58רואים את הבוטוקס בלחיים כשהיא מחייכת כמו 2 כדורי טניס
מאת: אירית | 21 בינואר 2025 | 09:56מרי פופינס,,הפכה לגברת הראשונה,,ולנו יש את המכשפה הרעה של שלגיה,,
מאת: שלומית | 21 בינואר 2025 | 09:51נראה לי שהיא ממש עשתה לו דווקא. שהוא שאל למה את לובשת את זה? היא ענתה "כובע".
מאת: גבינה צהובה | 21 בינואר 2025 | 09:05בקיצור התחפשה למנורת שולחן מאיקאה או למי שמכיר את הדמות של אנדרטייקר… בדיוק זה
היא התלבשה מושלם
מאת: תמי | 21 בינואר 2025 | 08:43הכובע היה מיותר לחלוטין כיוון שלא ראו בכלל את פניה ומה שנותר הוא החיוך עם כל קמטי ההבעה לצד הפה! חוץ מזה כשלא רואים את העיניים היא נראית מסתירה משהו. יותר כמו סוכן חשאי . בהחלט לא מתאים לטקס השבעה!
מאת: רוח | 21 בינואר 2025 | 08:38חיכיתי לאידיוט/ית שיחמיא להופעה של גברת טראמפ. כשכל מה שאפשר לזכור זה את הכובע המגוחך, המרוחק, המתנשא וחסר החן שלה!!
מאת: טל | 21 בינואר 2025 | 08:34הלוק הקודם שלה בהשבעה ה-1 היה יותר מוצלח!!
מאת: מורן | 21 בינואר 2025 | 07:39לא ראו פה את הפנים שלה. נראתה מסתורית וחבל!
הכובע- לא התאים! החליפה מהממת והחמיאה לה.
חבורה של קריפס. היא נראית גים קארי בסרט המסכה
מאת: / | 21 בינואר 2025 | 02:53