הכל אודו×Ē ×”×Š×ž×œ×”: מייגן טריינור ה×Ēח×Ēנה בשמלה של ברטה

כשכוכבו×Ē ×ĸולמיו×Ē ×‘×•×—×¨×•×Ē ×ž×›×œ המ×ĸ×Ļבים ב×ĸולם ללבוש מ×ĸ×Ļבים ישראלים זה ×Ēמיד מרגש. מייגן טריינור בחרה לה×Ēח×Ēן ×ĸם שמלה של המ×ĸ×Ļב×Ē ×”××Š×“×•×“×™×Ē ×‘×¨×˜×”. מדובר בשמל×Ē ×Ą×˜×¨×¤×œ×Ą לבנה ×ĸם הינומה ייחודי×Ē, שאליה נרקמו מאו×Ē ×§×¨×™×Ą×˜×œ×™× וחרוזים ב×ĸבוד×Ē ×™×“. כל הפרטים

מא×Ē  | ‏ 24 ד×Ļמבר 2018

מייגן טריינור בשמל×Ē ×›×œ×” של ברטה (×Ļילום: יח×Ļ ×—×•×œ)

מייגן טריינור בשמל×Ē ×›×œ×” של ברטה (×Ļילום: יח×Ļ ×—×•×œ)

היום, כבר אי אפ׊ר לספור ×ĸל יד אח×Ē ×‘×œ×‘×“ א×Ē ×”×›×•×›×‘×•×Ē ×”×’×“×•×œ×•×Ē ×ž×ĸבר לים שבחרו ללבוש י×Ļירו×Ē ×Š×œ מ×ĸ×Ļבים ומ×ĸ×Ļבו×Ē ×ž×™×Š×¨××œ. ובכל זא×Ē, זה לא מפסיק לרגש או×Ēנו. ב×ĸוד לרוב זה קורה ×ĸל השטיח האדום, ×ĸל הבמה או ב×Ļילומים למגזינים, הפ×ĸם בחרה הזמר×Ē ×ž×™×™×’×Ÿ טריינור שה×Ēפרסמה ב×ĸיקר בזכו×Ē ×”×Š×™×¨ all about that bass, בשמלה כחול לבן ליום המאושר בחייה, וה×Ēח×Ēנה בשמל×Ē ×›×œ×” מבי×Ē ×‘×¨×˜×”.

המ×ĸ×Ļב×Ē ×”×ž×Ļליחה מאשדוד כבר הלבישה כוכבו×Ē ×ĸ× ×§ – בריטני ספירס, קרלי קלוס, שרון סטון וטיילור היל לבשו שמלו×Ē ×Š×œ×” לאירו×ĸים נו×Ļ×Ļים, וגם מייגן טריינור לא זרה למ×ĸ×Ļבו×Ē ×”×ĸרב הישראליו×Ē – ב-2015 היא לבשה שמלה של גליה להב ׊נ×Ēפרה במיוחד ×ĸבורה לשטיח האדום של טקץ פרסי הגראמי.

השמלה מקולק×Ļיי×Ē ×”×—×•×¨×Ŗ של ברטה (×Ļילום: יח×Ļ)

השמלה מקולק×Ļיי×Ē ×”×—×•×¨×Ŗ של ברטה (×Ļילום: דודי חסון)

טריינור ב×Ē ×”-25 נישאה לדריל סברה, שאולי מוכר לכם מהסרט ״ספיי קידס״. הזמר×Ē ×•×”×Š×—×§×Ÿ ה×Ēחילו ל×Ļא×Ē ×‘-2016, ולא חוששים לחלוק א×Ē ×”××”×‘×” שלהם ברש×Ēו×Ē ×”×—×‘×¨×Ēיו×Ē, כשהם מרימים אחד לשנייה ללא ה׍ת. בואו נגיד שזו לא בדיוק הפ×Ē×ĸה שהם הפכו א×Ē ×—×’×™×’×Ē ×”××”×‘×” המ×Ēוקשר×Ē ×”×–××Ē ×œ×—×Ēונה.

השמלה שבחרה בה מייגן היא מקולק×Ļיי×Ē ××Ēונה של ברטה, ואפשר להבין למה היא ה×Ēאהבה בה – מדובר בשמלה ׊מ×Ļליחה לשלב באופן מאוזן בין השראה מודרניסטי×Ē ×œ×ž×¨××” נסיכו×Ēי, ×ĸם מחוך מחמיא, ח×Ļאי×Ē ×ž×œ××” אבל לא נפוחה מדי ובד ×ĸם טקסטורה מ×ĸניינ×Ē ×•×ĸשירה.

וכך היא נרא×Ē ×ž××—×•×¨ (×Ļילום: יח×Ļ)

וכך היא נרא×Ē ×ž××—×•×¨ (×Ļילום: דודי חסון)

מגזין פיפל קיבלו א×Ē ×”×‘×œ×ĸדיו×Ē ×ĸל ×Ēמונו×Ē ×”×—×Ēונה, וגם × ×Ēנו קרדיט נאה לברטה בליל×Ēי, ×Ēוך שהם מ×Ļיינים שמדובר בבי×Ē ××•×¤× ×” ישראלי. השמלה ×ĸברה ה×Ēאמו×Ē ×œ×’×•×¤×” של מייגן, וברטה גם י×Ļרה ×ĸבורה הינומה ייחודי×Ē ×Š××œ×™×” נרקמו מאו×Ē ×§×¨×™×Ą×˜×œ×™× וחרוזים ב×ĸבוד×Ē ×™×“. ×ĸל פי הכ×Ēבה בפיפל, מייגן יד×ĸה בדיוק מה היא מחפש×Ē, ונסגרה מהר מאוד ×ĸל ה×ĸי×Ļוב הספ×Ļיפי הזה. ×ĸם ההינומה הארוכה, שי×ĸר בלונדיני גולש, איפור מינימליסטי וזר פרחים לבן יפהפה, מייגן נרא×Ēה זוהר×Ē ××‘×œ גם נינוחה.

×´×ĸבד×Ēי ×ĸם הסטייליסטי×Ē ×Š×œ×™, היילי אטקין, ואמר×Ēי לה שאני רו×Ļה משהו נו×Ļ×Ĩ שיראה א×Ē ×”×§×™×ž×•×¨×™× שלי״, סיפרה טריינור בראיון. ״ואז מדד×Ēי משהו שהיא ×ĸבדה ×ĸליו ×ĸם מו×Ēג אחר, ולא היה לי א×Ē ×”×¨×’×ĸ הזה שאני חושב×Ē ×ŗ×•×•××•×ŗ. אני ×ĸושה הרבה מדידו×Ē ×•×× ×™ יוד×ĸ×Ē ××™×š זה אמור להרגיש. ואז היא הו×Ļיאה א×Ē ×”×Š×ž×œ×” הזא×Ē, שהיי×Ēה לחלוטין ההיפך ממה ׊ר×Ļי×Ēי, אלגנטי×Ē ×•×§×œ××Ą×™×Ē".

ברטה סיפרה לנו הבוקר כי: "טריינור רא×Ēה באינסטגרם שלנו פוסט של השמלה הזא×Ē ×‘×ž×Ą×’×¨×Ē ×”×§×ž×¤×™×™×Ÿ החדש ׊×Ļילמנו בא×Ēונה, היא ×Ēמיד אהב א×Ē ×”×Š×ž×œ×•×Ē ×”×™×•×Ēר נו×Ļ×Ļו×Ē ×Š×œ× ×• אבל בזו ה×Ēאהבה", היא מוסיפה, "הסטייליסטי×Ē ×Š×œ×”Â  י×Ļרה אי×Ēנו ק׊ר מיד אחרי שה×ĸלנו א×Ē ×”×Ēמונה ומשם זה ה×Ēגלגל. אחרי חודשיים של ×ĸבודה וה×Ēאמה של השמלה למידו×Ēיה של מייגן השמלה נשלחה אליה".

מייגן טריינור לובש×Ē ×’×œ×™×” להב ב- 2015 (×Ļילום: גטי אימג'ץ)

מייגן טריינור לובש×Ē ×’×œ×™×” להב ב- 2015 (×Ļילום: גטי אימג'ץ)


 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CLD PR (@cldstyle) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Newsdaily HK æ­įžŽå¨›æ¨‚æ–°čž (@newsdailyhk) on

השאירו ×Ēגובה