רותם רביבו התחתנה, עמית חן הגיעה בזהב וענתה לכל מי שביקר אותה על השמלה
רותם רביבו התחתנה אמש בשלוש שמלות כלה מעלפות. רשימת האורחים הייתה מטורפת וכללה את הבסטי עמית חן, בשמלה בהירה ומנצנצת בגזרת סטרפלס. חן דאגה להבהיר שהבחירה של השמלה שלה נעשתה על ידי רותם בעצמה, וסתמה את פיות המבקרים על הצבע הבהיר. אור לו לבשה שמלת משגעת ומאיה קיי דאגה שכולם יסתכלו לה על הגב
הערב הגדול של יוצאת "המירוץ למיליון" עמית רביבו הגיע אמש, לאחר חודשים של הכנות לקראת הכניסה לחופה. ליז מרטינז, ששמה עלה לכותרות לאחרונה כמעצבת שמלת הכלה השנייה של סשה אדם, קיבלה את המושכות ועיצבה לכלה הטרייה שלושה מראות אלגנטיים.
שמלת הכלולות הראשית נצמדה לקו קלאסי ועל-זמני – שמלת סטרפלס עם מחשוף סוויטהארט בגזרה סופר מחמיאה. השמלה השנייה התאפיינה בכתפיות דקות ובגזרה נשפכת וקרובה לגוף, מעוטרת בפאייטים מנצנצים. שמלת הכלה השלישית כבר לקחה את הגלאם לקצה: שמלת מיני עם עיטורי אפליקציות ונוצות, מלאה בתנועה ואפיל רומנטי-סקסי.
רשימת האורחים התארכה וכללה את הבסטי עמית חן, בשמלה בהירה ומנצנצת בגזרת סטרפלס. חן דאגה להבהיר שהבחירה של השמלה שלה נעשתה על ידי רותם בעצמה, וסתמה את פיות המבקרים על הצבע הבהיר.
מי שלא לקחו סיכון היו ספיר אביסרור ואור לוזון, בשמלות כהות עד מאוד. אביסרור נראתה בשיאה בשמלה שקופה עם מחשוף עמוק של דה לור – ללא ספק מהלוקים היפים שראינו עליה לאחרונה. אור לוזון בחרה בשמלה שחורה וסקסית של מעין באשי, ומאיה קיי הלכה גם היא על בטוח עם שמלה שחורה ומנצנצת עם מחשופי צד גדולים של מאי משיח.










השאירו תגובה