מתנה בשישי: מארז מוצרי טיפוח של סיקה ביאפין בשווי 506 שקלים
ספרו לנו מהו החלק הכי חשוב בשגרת היום שלכן ואולי תזכו במארז מוצרים מבית מותג הדרמו-קוסמטיקה סיקה ביאפין
בכל יום שישי נחלק מתנה שווה לגולשות מלאות הסטייל של FF, והשבוע:
מארז מוצרים מבית מותג הדרמו-קוסמטיקה סיקה ביאפין:
קרם לחות, קרם למניעת גירוי, קרם משקם, קרם רגליים, קרם ידיים, קרם לחות רב שימושי, קרם רחצה ותחליב לחות
כל שעליכן לעשות כדי להשתתף בתחרות הוא לספר לנו בתגובות מטה:
מהו החלק הכי חשוב בשגרת היום שלכן?
*בכתיבת התגובה, נא להוסיף כתובת מייל
שווי המתנה: 506 שקלים
ניתן להשיג בסופר פארם ובקופות החולים
**הזוכה תיבחר מבין המגיבות לפוסט עד יום א', 28/12/25 בשעה 12:00
***בכתיבת תגובה הנני מאשרת שקראתי את התקנון והסכמתי לדבריו
הזוכה משבוע שעבר בשובר על סך 500 שקלים לרכישת מוצרים של דוקטור עור היא טובה, שסיפרה לנו על איזו תכונה שלה היא לא הייתה מוותרות: "לא הייתי מוותרת על התעוזה שלי. בעולם האופנה, ובכלל בחיים, למדתי שהסטייל הכי יפה שלי יוצא כשאני לא מפחדת לנסות שילובים חדשים או ללבוש משהו נועז. הביטחון הזה להרגיש בנוח בתוך הבגדים שלי (ובתוך העור שלי!) הוא התכונה שגורמת לי להרגיש הכי אני".

החלק הכי חשוב בשגרת הטיפוח שלי הוא מריחת תכשיר נגד פיגמנטציה, כעשרים דק' אחרי – מריחת שמן פנים וג' ל לחות ולמחרת בבוקר שוב מריחת שמן הפנים ומיד אחריו שימוש באבן גאווה – מטאלית או טבעית ומריחת תחליב לחות.
מאת: מיכל הרון | 31 בדצמבר 2025 | 23:26החלק הכי חשוב בשגרת הטיפוח שלי הוא ניקוי הפנים בבוקר ובערב, כי הוא הבסיס לעור בריא ונקי. אחרי הניקוי אני תמיד מקפידה למרוח קרם לחות, שנותן לעור הזנה, איזון ותחושה טובה לאורך היום והלילה.
מאת: שני מיץטובלי | 29 בדצמבר 2025 | 12:18אין על שטיפת הפנים וניקוי הפנים מאיפור, מידי בוקר וערב, בבוקר נראה את העור הזוהר ובערב נראה העור הנקי, הכי חשוב תמיד לשמור על הניקיון!
מאת: תימור גרוסמן יוסף | 28 בדצמבר 2025 | 18:32החלק הכי חשוב בשגרת הטיפוח שלי זה הקרם נגד אקנה
מאת: שילת | 28 בדצמבר 2025 | 14:31כי בחצי שנה האחרונה התחילו לצאת לי פצעים וכתמים ואני מצליחה לאט לאט להעלים את הכל בלי טיפולי פנים בכלל בעזרת התמדה ונחישות
אני מגיל 14 משקיעה בטיפוח הגוף , הפנים . ירשתי מאמא שלי ז"ל את האהבה לריחות ,לניקיון וטיפוח הפנים, הקרם גוף לפני השינה שעוטף אותי בתחושה עילאית .ניקיון הפנים , הסרומים הקרמים,כמה דקות של פינוק יומי לעצמי הכי בעולם.לא מוותרת !
מאת: דליה קלדס | 28 בדצמבר 2025 | 12:01החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא רגע לפני השינה – לסכם לעצמי את היום ולהגיד תודה על מה שהיה
מאת: מאיה | 28 בדצמבר 2025 | 12:00החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא הרגע שבו אני מסיימת הכול ומתיישבת רגע לעצמי, בלי רעשים ובלי הסחות
מאת: סיגל | 28 בדצמבר 2025 | 11:58החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא השיחה עם בן הזוג בסוף היום – לפרוק, לצחוק ולהרגיש ביחד ❤
מאת: גיא | 28 בדצמבר 2025 | 11:58החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא האימון – הוא נותן לי אנרגיה, ביטחון ומצב רוח טוב לכל היום
מאת: אלה | 28 בדצמבר 2025 | 11:57החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא הזמן שאני מקדישה לעצמי, גם אם זה רק כמה דקות של נשימה ושקט
מאת: מאיה | 28 בדצמבר 2025 | 11:56החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא רגע הקפה של הבוקר – כמה דקות של שקט שמסדרות לי את הראש לפני שהיום מתחיל ☕️
מאת: גלית | 28 בדצמבר 2025 | 11:56החלק הכי חשוב בשגרת הטיפוח שלי הוא סיום היום, ניקוי הפנים בסבון עדין שלא גורם לרגישויות בעור הפנים העדין. מקלחת טובה, מרגיעה וחמה, אצלי יש תמיד במקלחת סיקה ביאפין, בפרט מאז שהבת שלי פרחה ופיתחה אלרגיה לסבונים התעשייתים. בסיום, מריחת קרם גוף לעור יבש היפואלרגני.
מאת: עדי | 28 בדצמבר 2025 | 11:28החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא רגעי הטיפוח בבוקר ובערב.
מאת: ענבל | 28 בדצמבר 2025 | 10:50בשנה האחרונה עברתי תקופה לא פשוטה, והרגעים הקטנים האלה מול המראה היו העוגן שלי.
כמה דקות של שקט, מגע בעור, נשימה עמוקה – הזכירו לי לעצור, להיות נוכחת, ולדאוג לעצמי גם כשלא הכול היה מאוזן.
הטיפוח שמר לי על השפיות, חיזק אותי מבפנים, ונתן לי תחושה של יציבות וביטחון בתוך היום.
בשבילי, זה הרבה מעבר לקרמים – זו דרך לבחור בעצמי, יום אחרי יום
החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא הזמן עם הילדים, ליהיות איתם ובשבילם כמה שיותר.
מאת: חנה טויטו | 28 בדצמבר 2025 | 10:09החלק הכי טוב בשגרת היום שלי הוא השלוק הראשון מהקפה החם והמנחם של הבוקר.
מאת: אורית | 28 בדצמבר 2025 | 09:45מבלי לזלזל חלילה במשפחה והילדים, הרגע הזה שאני מכינה קפה חם וטוב מרגיש לרגע כאילו הזמן עומד מלכת ומטעין אותי באנרגיה כוח.
מבלי להישמע כמו פרסומת נדושה לקפה, אין מה לעשות, לפניו, אין מה לדבר איתי, אחריו? אני בלתי מנוצחת.
החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא טיפוח העור.
מאת: לין | 28 בדצמבר 2025 | 01:24העור שלי רגיש, וכל שינוי קטן מורגש מיד.
כשאני מקפידה על ניקוי עדין ועל קרם שמעניק לחות, הרגעה והגנה אני מרגישה את ההבדל לאורך כל היום.
עור רגוע משפיע לא רק על איך שאני נראית, אלא גם על איך שאני מרגישה! יותר נינוחה, יותר בטוחה בעצמי.
בשבילי זו לא רק שגרה, אלא רגע של הקשבה לגוף וטיפול אמיתי בעצמי
החלק החשוב ביותר בשגרת היום שלי זה להתחיל את היום ריצת הבוקר בשעה 5:30.
מאת: כרמית גניש | 28 בדצמבר 2025 | 00:05החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא הזמן שאני מקדישה לסיכום היום, שניה לפני שאני נכנסת למיטה. יש לי מחברת יפה שבה אני רושמת כל לילה את הדברים הטובים שקרו לי באותו יום. ברוב הימים אני מגלה שגם אם היו כמה אירועים לא נעימים (משהו נהרס לי או שמישהו העליב אותי למשל ) בסופו של דבר היה לי יום מעולה!
מאת: מיכל | 27 בדצמבר 2025 | 23:48ללא ספק,החלק הכי חשוב בשגרת הטיפוח שלי-קרם לחות על הפנים לאחר שניקיתי אותם,שניה לפני שהפנים שלי מתפרקות מיובש ואני מתפרקת על המיטה אחרי יום ארוך של עבודה-6 ילדים טפו חמסה-חיים .
מאת: חנה טל | 27 בדצמבר 2025 | 22:33החלק הכי טוב ביום שלי הוא שאני נותנת נשיקה בוקר אור לבן שלי ומברכת אותו.
מאת: מאירה ששון | 27 בדצמבר 2025 | 22:01החלק הכי חשוה בשגרת היום שלי הוא שגרת הלילה שלי לטיפוח העור. ניקוי כפול, טונר, רטינול וסרומים מזינים מחזירים לי את הגלואו לעור. טקס שהוא רק שלי לעצמי
מאת: פזית | 27 בדצמבר 2025 | 21:18בשיגרה שלי היומית, אני לא מוותרת על קרם הגנה ע"מ למנוע פיגמנטציה כי השמש יכולה לגרום לנזק גם בחורף.
מאת: ברנדה יונה | 27 בדצמבר 2025 | 20:04החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא להקפיד לאכול ארוחת בוקר טובה בשביל לפתוח את היום כמו שצריך ולקבל אנרגיה שתעזור לי לתפקד לאורך היום:)
מאת: נועה יזדי קלומיטי | 27 בדצמבר 2025 | 19:15החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא בוקר רגוע, טרם תחילת אירועים חיצוניים שמשפיעים עלי ומשבשים איזון נפשי ורגשי.
מאת: טלי | 27 בדצמבר 2025 | 18:34החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי קורה בשעה הראשונה של הבוקר. לפני העבודה, הסטרס ,הווטסאפים והמשימות,אני פותחת את הבוקר עם 10 דק' של שקט, מבלי להציץ בנייד, מבלי לדבר,עוצמת עיניים במדיטציה שהמטרה שלה לא לחשוב על כלום, רק לנשום ולצבור כוחות, לעשות אתחול לראש ולנפש רגע לפני תחילת היום.
מאת: מירי | 27 בדצמבר 2025 | 18:23החלק הכי חשוב שאני לא מוותרת עליו כל ערב הוא אחרי שהילדים הולכים לישון אני עושה ריסטרט לבית, מנקה את המטבח, כיור ישאר ריק ונקי. מסדרת את הסלון ומחזירה הכל למקום. יושבת בערב מול הטלוויזיה כשהכל פנוי נקי ומסודר. קמים כל בוקר לבית נקי,,
מאת: ענבר חגואל | 27 בדצמבר 2025 | 16:39החלק הכי חשוב לי בשגרת היום שלי הוא להרכיב עדשות מגע, בלעדיהם אני מרגישה שאני לא יכולה להתחיל את היום..
מאת: טל בודין | 27 בדצמבר 2025 | 16:38החלק הכי חשוב בשגרת היום יום שלי הוא מקלחת הבוקר…לא מוותרת גם אם יודעת שאאחר …מאמינה שללא מקלחת הבוקר כל היום עקום ולא זורם…מקלחת טובה עם סבון מפנק קרם גוף טוב והרבה….אין כמו להתחיל ככה את היום.
מאת: מירב רובינשטיין | 27 בדצמבר 2025 | 15:52החלק החשוב ביותר בשגרת היום שלי הוא לייצר אותו. זה קורה לעיתים ערב קודם ולפעמים עם הקפה של הבוקר. אני עוצרת לחשיבה, נושמת ומתרכזת- כותבת לי על דף את כל הדברים החשובים שאני צריכה/רוצה לבצע באותו היום. זה יכול להיות משימות של עבודה וגם משימות אישיות כמו לשים מכונת כביסה, להכין ארוחת צהרים, לתאם תור רפואי ועוד. כשהדברים מול העיניים זה מקל על העשייה, מרגיע וממקד. כל משימה שבוצעה נמחקת וזה נותן תחושת סיפוק.
מאת: חן מלצר | 27 בדצמבר 2025 | 15:07שנים מחפשת מוצר שיטפל לי בעור היבש וזה המוצר שעשה מהפך ויבא תוצאות טובה מדיוקת לעור שלי
מאת: זהבה מלסה | 27 בדצמבר 2025 | 14:56החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא הסיפור לפני השינה והחיבוק שמקבלת בת השמונה שלי לפני שהיא הולכת לישון. זה זמן איכותי ורגוע של שיחה , קרבה ואינטימיות שמזכיר לי בכל היום המשוגע של ריצה מבית , עבודה , ילדים , חברים ,התעמלות , קניות , טיפוח וכל מה שתובעת שגרת החיים המודרנית מה באמת חשוב
מאת: רחלי שורץ | 27 בדצמבר 2025 | 14:47האיזון בין עשייה לדאגה לעצמי – לדעת לעבוד ולהשקיע, אבל גם לעצור, להקשיב לגוף ולנפש ולשמור על עצמי לאורך היום
מאת: סיון מזור | 27 בדצמבר 2025 | 13:54החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא הכרת התודה לאלוקים על כל מה שיש לי
מאת: הדר דוד דיין | 27 בדצמבר 2025 | 13:05ועל כל מה שאין לי ועל כל דבר שאם הוא שלי הוא יגיע לי בזמן הנכון והמתאים
אני מאמינה שאין עוד מלבדו וכל דבר לטובה
כשאני פותחת כך את הבקרים שלי זה נותן לי אנרגיה טובה למשך כל היום ליום רגוע ומוצלח
החלק הכי חשוב בשגרת יום שלי זה הספורט. סבלתי שנים מכאב כרוני במפרקים והספורט עוזר לי בהפחתת כאב בצורה ממש משמעותית. זה נהיה חלק בלתי נפרד מהיום שלי ומשתלב בשגרה בבוקר או בערב ולא מסוגלת לוותר עליו
מאת: דנית רז | 27 בדצמבר 2025 | 12:26החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא סידור המיטה בבוקר.
מאת: מור | 27 בדצמבר 2025 | 12:16אני לא בן אדם של בוקר, בלשון המעטה מאוד.
אני כן בן אדם של סדר, בלשון המעטה מאוד.
הטקס הזה בבוקר שאני מנערת את המצעים, מקפלת ומותחת אותם – עושה לי סדר בראש ואין מצב שבעולם שאני מוותרת על זה!
החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא הדקה שבה אני בוחרת בעצמי. רגע אחד בלי מסכים בלי רעש רק לעצור להרגיש לבדוק מה אני צריכה עכשיו. לפעמים זה שקט לפעמים זה Ship לפעמים זה פשוט נשימה עמוקה. משם הכל מסתדר אחרת היום נראה טוב יותר והערב נסגר ברוגע.
מאת: גאולה כהן | 27 בדצמבר 2025 | 12:09החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא לקרוא את ברכות השחר. בקריאת ברכות השחר אנו מבינים כמה כל חלק בחיים שלנו ובבריאות שלנו הוא לא מובן מאליו וכי כל יום בו אנו קמים על רגלינו בריאים מתהלכים וחיים הוא יום שיש להודות עליו
מאת: חני | 27 בדצמבר 2025 | 11:35הכי חשוב מקלחת בבוקר,ניקוי הפנים,מריחת קרמים ומקלחת בערב ושוב טיפול בפנים וקרמים ללילה ואז אני מרגישה נפלא.
מאת: רות ברדה | 27 בדצמבר 2025 | 10:41הדבר הכי חשוב בשיגרת הבוקר הוא החזרת הלחות לעור. מכיוון שאני סובלת מתסמונת סיקה שפירושה יובש, בעיקר בעור ובעיניים, חיפשתי הרבה זמן תכשירים שיוכלו לעזור לי. לאחרונה גיליתי את מוצרי סיקה ביאפיין שמאד מסייעים לי ולעור שלי.
מאת: מתי | 27 בדצמבר 2025 | 10:11חיצוני – מקלחת בוקר חמה וקרם פנים
מאת: מירב גקמן | 27 בדצמבר 2025 | 08:52פנימי- שמחת חיים ואהבת אנשים
החלק הכי חשוב בשיגרת הטיפוח שלי הוא החלק שבו אני שוטפת ידיים טוב טוב לפני שאני מורחת כל קרם שהוא על הפנים. כי אם הידיים לא נקיות את מורחת עם הסרום והקרמים גם את כל הלכלוך שיש לך על כפות הידיים. אז לשטוף טוב טוב לפני כן?? מאוד חשוב
מאת: שגית | 27 בדצמבר 2025 | 08:51קודם כל שינה טובה… ואז ניקוי טוב של הגוף והפנים, לחות, לחות , לחות ובסוף קרם הגנה לגוף ולפנים. אלה הmust! מכורים לקרם הגוף של ביאפין..
מאת: בטי כהן | 27 בדצמבר 2025 | 07:15החלק החשוב ביותר בשגרת היום שלי הוא חצי השעה עם עצמי מוקדם בבוקר, לפני שכל הבית מתעורר. רגעים של
מאת: דנה | 27 בדצמבר 2025 | 06:52שקט, מסדרת את המחשבות, מתבוננת החוצה ומכינה את עצמי ליום חדש.
החלק הכי חשוב בשיגרת היום שלי היא ההליכה בערב עם הבן שלי בן ה14 בין שחם או גשום זה זמן איכות שלנו שמדברים מלבנים צוחקים.חצי שעה להנאה..לנפש..לסיבולת לב ריאה
מאת: רויטל | 26 בדצמבר 2025 | 23:34החלק הכי חשוב בשגרת הטיפוח שלי הוא שטיפת הפנים במים קרים בבוקר.
מאת: הילה בן דוד | 26 בדצמבר 2025 | 22:21קרם לחות וקרם הגנה
מאת: אלישבע | 26 בדצמבר 2025 | 22:07החלק הכי חשוב לי הוא כשאני מתעוררת אני אומרת תודה לכל מי ומה שחשוב לי בחיים. אני חושבת שההערכה הקטנה הזאת מעצימה אותי ומעניקה לי המשך יום טוב ונעים
מאת: עמית | 26 בדצמבר 2025 | 20:38החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא אימון הספורט שאני עושה בכל ערב. לא הייתי ילדה ספורטיבית והאמת היא שלא עשיתי שום סוג של ספורט עד גיל 30. אבל לא הרבה אחרי שהתחלתי להתאמן – ועשיתי כל מיני סוגים של אימונים – הבנתי שאני מתמידה בגלל שזה עושה לי טוב לנשמה, בלי קשר לכושר ובריאות וחיטוב. אני מוציאה את כל העצבים, מנקה את הראש, לומדת להציב מטרות ולעמוד בהן – וכמו שמוחמד עלי אמר: הענין הוא לא הנצחום אלא הקימה מהכשלון. לומדים שגם אם נכשלים אפשר לעמוד שוב על הרגליים, וזה הכי חשוב
מאת: שרון | 26 בדצמבר 2025 | 19:54החלק הכי חשוב בשיגרת היום שלי הוא מקלחת הערב וטיפוח הפנים, ככה שאוכל להיכנס נקיה למיטה ולהתעורר עם עור מתופח ומוכנה ליום החדש.
מאת: קרינה אבנר | 26 בדצמבר 2025 | 19:48החלק הכי חשוב בשיגרת היום שלי הוא הבוקר, לקום בהרגשה טובה, לחבק את הילדים ושכולנו נצא מהבית בנחת, שבעים ומוכנים ליום בחיוך. חיבוק שמשנה הכל.
מאת: איילת אושר | 26 בדצמבר 2025 | 18:58החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא כמובן המקלחת בסוף כל יום. אין דרך טובה יותר להוריד ממך את היום שהיה מאשר מקלחת טובה שנותנת כוח להמשך הערב.
מאת: אני | 26 בדצמבר 2025 | 18:28החלק הכי חשוב בשיגרת היום שלי הוא ממש לפני שאני נרדמת בלילה. יש לי מין טקס עם עצמי שאני מונה לפחות 10 דברים עליהם אני מודה. גם דברים קטנים כמו הפרח שצמח בערוגה או המחמאה מהקולגה לעבודה… זה נותן לי לישון ולקום באנרגיה טובה !
מאת: ורד כהן | 26 בדצמבר 2025 | 18:21לנקות את הפנים מאיפור לפני השינה! מאסט בכל מצב!
מאת: מורן | 26 בדצמבר 2025 | 18:19כאשה וכאם חד הורית, הכי חשובים לי הבקרים. לקחת את הזמן, להתארגן בנינוחות, להתפנק ולאגור את כל הכוחות להם אזדקק עד הלילה. אם אני מספיקה לארגן לעצמי בוקר בצורה נכונה, לפני הילדים, הבית והעבודה, יצאתי מלכה למען עצמי
מאת: שירי | 26 בדצמבר 2025 | 18:18החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא שלב המקלחת בערב. בזמן הרחצה אני מתנקה מהיום שעבר עליי ומסירה את כל מה שמכביד עליי פיזית ורגשית. לאחר המקלחת אני ממשיכה לשגרת לחות מרגיעה ומפנקת של הפנים והגוף. בסוף התהליך אני רעננה ונינוחה, מוכנה להיכנס למיטה לשינה טובה לקראת יום חדש. המקלחת והטיפוח אחריה מאפשרת לי לאזן את הגוף ואת הנפש ולהתמודד עם אתגרי היומיום.
מאת: רותם | 26 בדצמבר 2025 | 18:13החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא הקרם לחות המעולה של סיקה ביאפין שעוזר לי ולילדים שלי לעבור את היובש המטורף בחורף.
מאת: נטלי | 26 בדצמבר 2025 | 17:58החלק הכי חשוב ביום שלי הוא שגרת הטיפוח האישי שלי. זה החלק היחיד ביום שהוא רק שלי ובשבילי. החל ממרלחת מפנקת, סרום וקרם פנים, מסיכת שיער וקרם לשיער וסיום בקרם גוף מפנק על כל הגוף
מאת: רומי הדר חליפה | 26 בדצמבר 2025 | 17:54החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא לעשות ספורט. אני בגיל המעבר, ההורמונים "חוגגים" או יותר נכון נעלמים לאיטם והספורט שומר על בריאותי הפיזית והנפשית. אני משלבת אימוני כח עם הליכון ואופניים וזה ממלא אותי ושומר על שפיותי ושומר על משפחתי שלמה.
מאת: קרן | 26 בדצמבר 2025 | 17:34החלק הכי אהוב עליי בשגרת היום שלי זה לקרוא ספר תהלים שממנו אני מרגישה מוארת ושעשיתי וי על כך היום המוצלח שלי
מאת: אנונימית | 26 בדצמבר 2025 | 17:22החלק הכי חשוב של שיגרת היום שלי, זה ערב שבו אני מנקה את הפנים מורחת סרון קרם עיניים וקרם לילה .בנוסף קרם ידיים.
מאת: חגית שלום | 26 בדצמבר 2025 | 16:28קודם כל על הבוקר שותה שתי כוסות מים צלולים, עושה חצי שעה של מדיטציה ויוגה, שותה כוס תה צמחים עם דבש ולימון, יוצאת להליכה קצרה וחוזרת לאכול ארוחת בוקר קלה של יוגורט עיזים וגרנולה. יום שמתחיל ככה ממשיך כולו רגוע יותר, בריא יותר ועם אנרגיות טובות ורואים את זה על הפנים ועל הגוף.
מאת: מירי חייט | 26 בדצמבר 2025 | 16:11אני לא מחליפה את קרם הגוף ביאפין באף קרם אחר למרות כל השמות המפוצצים שיש בתחום
מאת: זהבה | 26 בדצמבר 2025 | 15:55החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא שטיפת הפנים בבוקר עם סבון פנים , לפתוח את היום בתחושת רעננות וניקיון.
מאת: פריידי | 26 בדצמבר 2025 | 15:08זה החלק שבו אני עוצרת לרגע, מטפלת בעצמי ומרגישה שאני מחזירה לגוף ולנפש תשומת לב ורוגע בתוך היום.
החלק הכי חשוב בטיפוח שלי, הוא הניקוי הכפול. יש לי עור שמן, וגם בגילי המופלג אני נוטה לחצ'קונים. בכל ערב אני מנקה איפור עם באלם ואס עם תחליב רחצה, ובסוף עם טונר. גם ככה פדיחה להיות בת 42 עם חצ'קונים, אז מנסה למזער נזקים.
מאת: אנה | 26 בדצמבר 2025 | 14:29החלק הכי חשוב בשגרת היום הוא להתכונן לשינה, מקלחת מרגיעה וחמימה, קרמים, פיג'מה כייפית, לעמעם אורות, ארוחת ערב טעימה וספר טוב
מאת: לינוי | 26 בדצמבר 2025 | 13:48החלק הכי משמעותי בשגרת היום שלי הוא הזמן היחידי שלי עם עצמי וזה המקלחת בה אני מתנתקת לגמרי מהטכנולוגיות משילה מעליי את כל קורות היום, מתרעננת ומתנקה נפשית וגופנית.
מאת: תקוה איציקובסקי | 26 בדצמבר 2025 | 13:46החלק הכי חשוב ביום בשבילי הוא כשאני משכיבה לישון את עמית הבן שלי בן ה-5 ומקריאה לו סיפור
מאת: רינת דור | 26 בדצמבר 2025 | 13:41את רוב הסיפורים הוא מכיר ואז משלים יחד איתי את המשפטים.
זה החלק הכי כייפי עבורי ומקווה שגם עבורו. עד שיגיע הזמן שהוא יקרא לי סיפורים.
החלק הכי חשוב בשיגרת היום שלי זה הבוקר ואיך אני מתחילה את היום. אני שותה מים חמימים ועושה נשימות עמוקות. אחר כך שוטפת את הפנים ושמה קרם לחות. הולכת להליכה ארוכה ושומעת מוסיקה להעלאת האנרגיה. אחר כך מקלחת וקרמים. ואם יש לי זמן אני עושה מדיטציה ואוכלת פרות עם תה. ככה היום שלי מתחיל בצורה טובה עם אנרגיה לכל היום. תנסו. זה כיף וזה עוזר.
מאת: סימי | 26 בדצמבר 2025 | 13:32השלב הכי חשוב בשגרת הטיפוח הוא כמובן קרם ההגנה :) ועדיף עם טינט לאקסטרה הגנה
מאת: נוהר | 26 בדצמבר 2025 | 12:48החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא
מאת: ענבל | 26 בדצמבר 2025 | 11:57יצירת עוגן קבוע- משהו קטן שחוזר כל יום– טיפוח בסיסי, שקט לכמה דקות, תנועה או מחשבה חיובית.
העוגן הזה נותן לי יציבות, מפקס אותי, מחזק את ההרגשה הפנימית ומשפיע על כל שאר היום.
החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי היא כוס מים פושרים עם לימון על הבוקר.
מאת: ליאור | 26 בדצמבר 2025 | 11:35לפניי הקפה, אחרי חיבוק בוקר טוב לילדים.
הגוף פשוט צמא למים אחרי השינה, מצאתי שזה גורם לכל שיגרת היום לרוץ באופן חלק יותר.
הרגע הכי חשוב בשגרה שלי קורה בערב, ממש לפני השינה.
מאת: עלמה | 26 בדצמבר 2025 | 11:26כשאני מנקה את הפנים אבל גם את היום שעבר…
כמה דקות של שקט, של חזרה לעצמי.
החלק הכי חשוב בשגרת היום שלי הוא מדי פעם לעצור מהמטלות ולעשות משהו נחמד למען עצמי. בד"כ כוס קפה או תה ( בבוקר ואחה"צ ) עם פרק מסדרה שאני אוהבת ( רצוי קומדיה ) או שאני שמה ברקע שירים יפים שאני אוהבת. חשוב למלא קצת את המצברים…
מאת: תמי | 26 בדצמבר 2025 | 10:31בסוף היום כשאני מגיעה הביתה אני מורידה את האיפור מהפנים בהתחלה עם מים מיסלריים ואח"כ שוטפת עם סבון פנים , עושה מקלחת חמה ומרגיעה ואח"כ מורחת קרם לחות לפנים ,קרם גוף וקרם רגליים .אני מטפחת את עצמי תמיד זה חלק מהשגרה היומית שלי .
מאת: שני | 26 בדצמבר 2025 | 09:51החלק הכי חשוב בשגרת יומי הוא,עם היקיצה, עדיין במיטה, לתרגל נשימות ולהגיד ללא קול שהיום יהיה יום יפה וטוב. וכך להתחיל כל יום מחדש באופטימיות.
מאת: אסנת | 26 בדצמבר 2025 | 09:21החלק הכי חשוב בשגרה שלי הוא ההזנה. הקפה בבוקר ובערב שהוא מבחינתי כמו זמן עם עצמי לנפש וכמובן לדאוג לאכול בבוקר, בצהריים ובערב כמו שצריך. מאוד משתדלת לאכול בריא. אם הגוף שמח אז גם אני שמחה.
מאת: פולינה | 26 בדצמבר 2025 | 09:05לשטוף פנים במי פנים
מאת: הדס דביר | 26 בדצמבר 2025 | 08:50לפני 8 שנים חברתי הטובה קנתה לי ליומולדת חפיסת קלפי טארוט.מאז ועד היום,בכל בוקר מבלי לפספס (למעט השבוע של ה 7 לאוקטובר),אני עושה עם עצמי טקס קטן לפתיחת היום עם מסר יומי מהקלפים.זה עושה לי טוב ומחייה את הנפש וגם מלמד הרבה.
מאת: שחר | 26 בדצמבר 2025 | 07:00