לטיסיה מלכת ספרד בשמלות מושלמות לחורף, את הנעליים אפשר למצוא גם בארץ
לטיסיה מלכת ספרד ממשיכה את העבודה המלכותית והפעם בביקור בפינלנד. אז מה אורזים לחורף? שמלת מקסי שחורה מקטיפה שכה מחמיאה לגופה ושמלה ורודה משגעת שמעליה לבשה מעיל צמר בגוון ורוד כהה יותר. אז הבגדים באמת קוטור אבל האקססוריז לגמרי של רשתות שיש אפילו בארץ
מלכת ספרד ממשיכה להוכיח שאפשר למחזר לוקים אפילו באירועים הכי נוצצים ורשמיים בלוח השנה של בית המלוכה.
הפעם, לטיסיה בחרה לשלוף מהארון שמלת מקסי מקטיפה שחורה בגזרה צמודה לגוף של המותג פליפה וארלה. הלוק האלגנטי, שנבחר הפעם לביקור הממלכתי שלה ושל המלך פליפה בפינלנד, כבר נלבש על ידה לפחות פעמיים בעבר – לפני כמעט עשור, הן ב-2017 והן ב-2018.
רק לפני מספר ימים התעכבנו כאן על לוק בווייב אחר לגמרי שלה, יותר בכיוון של נסיכת דיסני עם שמלה בגוון תכלת אייסי, אך הפעם הכיוון הקלאסי הכתיב את הטון, בליווי תכשיטים יוקרתיים מהאוסף המלכותי, תיק קלאץ' שחור של אלטוזארה ונעלי סלינג-בק מעור שחור דווקא מהרשת הספרדית הנגישה מאסימו דוטי.
לוק מונוכרומטי יפה נוסף שנבחר לביקור הזה הלך בכלל למחוזות הוורדרדים, וכלל שמלה ורודה שמעליה נלבש מעיל צמר של קרולינה הררה, יחד עם נעליים ותיק ורודים של המותג מגריט.
ואולי הלוק שהכי אהבנו מכל הסבב הזה היה חליפה מחויטת במראה אוברסייז משוחרר של הוגו בוס, שהמלכה לבשה ממש לפני שטסה לביקור בפינלנד. היא שילבה את החליפה המוצלחת הזו עם פריטים נגישים, כמו שהיא כל כך אוהבת ויודעת – חולצת משי בגוון קרם של מנגו ונעלי מוקסין על עקבים של מאסימו דוטי. הכי השראה מדויקת לסתיו.








השאירו תגובה