חזייה סרוגה? ברור שעל עדן פינס גם הפריט המשונה הזה רותח
הדוגמנית הגיעה לחגוג במסיבת רווקות של חברה טובה, ועלתה על המדים הלא רשמיים של אירועים מהסוג הזה: ביקיני. לטובת הצילומים מחוץ לבריכה היא התארגנה על לוק נוסף, בבחירה לא שגרתית של סט קרושה א-סימטרי. משוגעת ומשגעת
זה היה סופשבוע עמוס במיוחד בתחום מסיבות הרווקות, וגם עדן פינס לקחה בו חלק פעיל – אמנם לא מהכיוון שרבים אולי מייחלים לו, אבל בהחלט דרך השתתפות באירוע מושקע של חברה טובה.
קוד הלבוש המחייב, כלומר – ביקיני בצבע שאינו לבן – התיישב על פינס בול, והיא נראתה בשיאה בבגד ים קטנטן ומטורף בצבע חום היסטרי מבית דה רוקוקו.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
ביקיני, כידוע, לא סוגר את כל המחויבויות של האירוע, וכדאי להשקיע גם באאוטפיט נוסף לצילומים של האפטר-טבילה בבריכה או הדרינקים עם פמליית החברות המלוות.
עדן לקחה את המשימה ברצינות והתארגנה על סט קרושה מטורף מ-Fashionova, בגווני חום ובז'. חזיית פרחים התחברה היטב לחצאית סרוגה באורך מקסי, עם פרט א-סימטרי יפה שממסגר את אזור המותן. אין אושר כזה.
חוגגות את הרווקות (צילום: אינסטגרם, edenfines)
נשארה עם הפלטה החומה (צילום: אינסטגרם, edenfines)
סרוגה (צילום: אינסטגרם, edenfines)
ביקיני מבית דה רוקוקו (צילום: אינסטגרם, edenfines)
התלתלים מושלמים, כהרגלם (צילום: אינסטגרם, edenfines)
ברכות לכלה (צילום: אינסטגרם, edenfines)

רזתה יותר מידי. איבדה את המנוע העוצמתי שהיה לה. חבל.
מאת: ב | 7 באוקטובר 2025 | 12:42מטריפה את הנשמה
מאת: עדן | 2 באוקטובר 2025 | 01:01כמה יופי בבחורה אחת. זה לא פייר לגבי כל העקומות ביננו
מאת: ספפה של עמינח | 2 באוקטובר 2025 | 01:01מהממת מקצה האצבעות עד קצה הראש ובחזרה חלילה
מאת: שלמות | 2 באוקטובר 2025 | 00:59מגעילה את הנשמה
מאת: ירו | 28 בספטמבר 2025 | 10:04שטוחה ורזה כמו חולה, לא נשי בכלל עור על עצמות היא והחברות שלה בדיוק כמוה….
מאת: מור | 18 בספטמבר 2025 | 11:19מפחיד הרזון ….הדוגמא לילדות שמנרמלת דימוי גוף בלתי אפשרי ומייצרת בעיות
מאת: מזועזעת | 9 בספטמבר 2025 | 08:38היא במהות שלה בחורה מלאה , היא מרעיבה את עצמה כדי להיות רזה מה שלא נראה טבעי כי זה לא המבנה שלה, אפילו האגן שלה רחב עם צורה מלבנית אין לה טליה. למשל אנה זק רזה טבעי ועדן צריכה לאכול חסה ולעשות ספורט רק כדי להיות רזה כמו אנה זק אבל עדיין היא בחיים לא תיהיה רזה בלי הרעבה ושריפת קלוריות .
מאת: האמת הכואבת | 9 בספטמבר 2025 | 07:52מה זה הרזון החולני הזה???
מאת: יעל | 8 בספטמבר 2025 | 21:15זוועה
מאת: לי | 8 בספטמבר 2025 | 09:22מה רותח מה? הבחורה אנורקסית. נראית חולה
מאת: ארז | 8 בספטמבר 2025 | 07:30