בשסע עמוק ומחשוף משגע: דיאן שוורץ בשמלה שחייבים לדבר עליה
סופת קורל בשיאה אבל אצל דיאן שוורץ, הנופשת בדובאי, קיץ לכל דבר. מכל הלוקים שהביאה, בלטה לה במיוחד שמלת ערב שחורה ומטריפה, עם קשירה באזור הצוואר, מחשוף עמוק ושסע צד ענק. היא שידכה את השמלה למיולס על עקבים גבוהים ונראתה כמו כוכבת הוליוודית שעושה את דרכה לאחד מאירועי עונת הפרסים. וכמובן, איך אפשר בלי לפחות ביקיני הורס אחד במיוחד
כשבחוץ משתוללת לה מיני סופה, אין כמו לדמיין חופשה ביעד חם יותר. דיאן שוורץ מגשימה עבורנו את החלום הזה, וגם עושה את זה בשיא הסטייל.
שוורץ מבלה את ימיה האחרונים בדובאי, לשם היא ארזה בגדי נופש וים שעושים חשק להיפרד לשלום מהשכבות. בלטה לה במיוחד שמלת ערב שחורה ומטריפה, עם קשירה באזור הצוואר, מחשוף עמוק ושסע צד ענק. היא שידכה את השמלה מיולס על עקבים גבוהים ונראתה כמו כוכבת הוליוודית שעושה את דרכה לאחד מאירועי עונת הפרסים.
עוד באגף שמלות הערב כיכבה לה שמלת סטרפלס בצבע כתום-זעפרן, עם מחשוף קדמי מפוטל ויצירתי.
וכמובן שהיה גם (לפחות) ביקיני אחד מוצלח ממש, הפעם מבית פרנקיז ביקיניז. מדובר בחזיית סטרפלס עם קשירה קדמית ותחתונים בגזרה משולשת קלאסית עם חוטי קשירה. אהבנו במיוחד את השילוב של הפרינט הפרחוני הוורוד עם סרטי הקשירה בצבע מוקה. שילוב צבעים שלא חשבנו שיעבוד, אבל מייצר יופי של תוצאה.
השאירו תגובה