אי אפשר בלי: ליעל שלביה, מאיה קיי ורוסלנה כבר יש את המעיל הזה
לחדר הכושר, לסיבוב בשכונה וגם לאירוע - כל אחת מהאיט גירלס הישראליות לקחה אותו לכיוון אחר לגמרי באמצעות בחירות וסטיילינג שונים, והזכירה לנו שמדובר באחד מפריטי המפתח הכי חשובים במלתחה החורפית

יעל שלביה (צילום: אינסטגרם, yaelshelbia)
אם תכריחו אותנו להכריע מי הוא השותף האולטימטיבי לחורף 2024 – זה חייב להיות מעיל הטרנץ'. הוא אולי לא מסעיר כמו מעיל הטייסים או עוטף ברכות כמו הפאפר, אבל יש לו ורסטיליות של זיקית, וב-99% מהימים שבין נובמבר למאי – הוא יבוא בול ויסגור כל הופעה. לא מאמינים? שיטוט מהיר באינסטגרם יספק את כל ההוכחות.
אתמול שלוש איט גירלס ישראליות – יעל שלביה, מאיה קיי ורוסלנה רודינה, הדגימו איך יוצרים לוקים מוצלחים עם פריט המאסט הזה, כשכל אחת מהן לקחה אותו לכיוון שלה בזכות בחירות ושילובים שונים לחלוטין.

שכבות (צילום: אינסטגרם, yaelshelbia)
נתחיל עם שלביה, שהלכה על מראה שכבות עירוני. הבסיס היה לבן – חולצת טי חושפת בטן וג'ינס בגזרה רחבה. מעליהם היא לבשה ז'קט אופנוענים קטן דמוי עור ולסיום טרנץ' בגוון חול. האקססוריז היו קז'ואליים ושחורים – תיק קפלים ונעליים צבאיות מגושמות. הלוקיישן – חדר כושר – נראה מעט תלוש, אבל אפשר רק להניח שרגע לפני היא עוד לבשה טייץ וחזיית אימון.

מאיה קיי והטרנץ' הכחלחל (צילום: אינסטגרם, maya.keyy)
לעומתה, מאיה קיי התפנקה באאוטפיט שנראה כמו הנחמה המושלמת: מכנסי טרנינג רכים, חולצת טי אפורה ונעליים צמריריות. המעיל שלה היה בגוון ייחודי יותר – בין תכלת לסגלגל, והרים את המראה הפיג'מתי בכמה רמות.

תמיד נסיכה (צילום: אינסטגרם, ruslanarodina)
רוסלנה, כמו רוסלנה, הייתה אלגנטית ונוצצת. היא הגיעה לאירוע עלייה לתורה בג'ינס כחול וטי-שירט לבנה, ועדיין הצליחה להיראות כמו נסיכה. אולי זה בגלל שהיא יודעת (ויכולה להרשות לעצמה) ללקט פריטים של בתי אופנה יוקרתיים – כמו למשל תיק הקווילט של שאנל והמעיל מעורר הקנאה מבית ברברי. ובכל זאת, יש כאן הפתעה וחיסכון קטן – רוס חשפה שאת הטרנץ' שלה היא רכשה במחלקת הילדים של המותג. מעניין אם היא גם קנתה שם מתנה לחתן בר המצווה.

חובבת בתי אופנה (צילום: אינסטגרם, ruslanarodina)

הווידוי של רוס (צילום: אינסטגרם, ruslanarodina)
הבעיה שגמדות נראות כאילו לבשו חלוק אמבטיה ויצאו מהבית..
מאת: כן אבל.. | 16 בינואר 2024 | 13:45כן רוס, פוטושופ לא מוגזם בכלל נראית כמו דוגמנית של AI
מאת: מירי | 16 בינואר 2024 | 12:35