טעויות ההלבשה התחתונה שאנחנו חייבות להפסיק לעשות
חורשת על חזייה אחת כל השבוע, זורקת אותה למכונה עם כל הבגדים, לא בוחנת את הרכב הבד וישנה עם תחתונים? את לא עושה את זה נכון. 13 טעויות ההלבשה התחתונה שכולנו עושות
אנחנו לוקחות אותם אתנו לכל מקום, צמודות אליהם 24/7, אבל כמו בכל מערכת יחסים קרובה גם כאן יש המון מקומות שאפשר ליפול בהם. החל מתהליך הבחירה ועד האופן בו אנחנו לובשות אותם, דרך צורת האחסון והשמירה עליהם בכביסה – אלה כל הטעויות שאנחנו עושות עם הבגדים התחתונים שלנו:
1. בוחרות את החזיה שאנחנו רוצות ולא את זו שאנחנו צריכות
אמנם החזיה מלאת התחרה והפפיונים בוורוד פוקסיה קורצת לנו מהקצה השני של החנות, אבל יכול להיות שדווקא זו שלידה, החלקה בצבע גוף, היא האחת שלה אנחנו זקוקות ותעשה לנו שירות טוב יותר? אל תבינו אותנו לא נכון, אנחנו בעד להתפרע ולהשקיע בלוק התחתי אבל גם פרקטיקה היא לא מילה גסה במקרים מסוימים.
2. לא משחררות
עם כל האהבה לחזיית המזל שלנו, צריך לדעת גם מתי לתת לה ללכת. שימוש חוזר וכביסות מרובות עושים את שלהם – עם הזמן האלסטיות של החזיות שלנו נפגעת, הבד מתרחב והמשמעות היא נזק שעלול להיות בלתי הפיך. "אחת המטרות החשובות ביותר בלבישת חזייה היא הגנה על השרירים העליונים". מסבירה שרה שוטון, המנהלת האמנותית של מותג ההלבשה התחתונה "Agent Provocator", למגזין "WhoWhatWear". "כשהחזייה רופפת מדי באזור הגב הם הם עלולים להיקרע, וברגע שזה קורה לא ניתן לשחזר אותם יותר".
3. חושבות שכיסוי גדול יותר = תחתונים מחמיאים יותר
"הרבה נשים חושבות שתחתונים עם יותר בד מחמיאים יותר לגוף אבל זה לא תמיד נכון", מסבירה שוטון. כמו בכל פריט לבוש, גם כאן מומלץ לנסות גזרות שונות ולמצוא את האחת שעובדת הכי טוב בשבילנו. לפעמים התוצאה מפתיעה.
4. קונות תחתונים קטנים מדי
למרות האמור לעיל, יש להקפיד על לבישת תחתונים שאינם צמודים מדי. חשוב לבחור בכאלה שלא ילחצו על העור ויאפשרו תנועה ואוורור מספיק לאזורים הרגישים, לא משנה איזו מידה רשומה על התווית ולאיזו מידה אנחנו רגילות.
5. קונות חזיות עם היקף לא נכון
מומלץ לרכוש חזייה שההיקף המקסימלי שלה הוא זה שמתאים לגוף (כאשר הסגירה נעשית באמצעות הקרסים החיצוניים ביותר). הבד נוטה להימתח ולהתרופף עם הזמן, ואז אפשר להתקדם לקרסים הפנימיים ולהמשיך ליהנות ממנה.
6. מאחסנות את החזיות שלנו לא נכון
הכי קל לדחוף את החזיות למגירה, אבל אחסון שכזה עלול להסתיים בברזלים מקומטים ובריפוד מלא "שברים". מומלץ לאפסן את החזיות בשורה, כשהקאפים שלהן נחים אחד בתוך השני בבטחה.
7. מחזיקות מידה אחת של חזייה בארון
מעבר לעובדה שהמידות אינן זהות במותגים שונים, מסתבר שגם אנחנו משתנות לא מעט. "החזה שלנו לא שומר על מידה קבועה במהלך החודש", מסבירה שוטון. "זה קשור למחזור וכמובן לעליה וירידה במשקל". תמיד טוב שתהיה יותר ממידה אחת בארון כך שתהיה לנו חזייה מתאימה בכל זמן.
8. הולכות על בדים סינתטיים
בדים סינתטיים אולי נראים טוב במבט ראשון, אבל הם לוכדים לחות וחום ומגרים את העור העדין. בכל הנוגע לתחתונים מומלץ תמיד להעדיף כותנה.
9. לא מטפלות בחזיות כמו שצריך
מכונת כביסה היא הפתרון הקל, וזה ממש בסדר כל עוד הוראות הכביסה תומכות בעניין. כדי למזער נזקים מומלץ לבחור במסלול של 30 מעלות ולהכניס את החזיות שיקרות לנו לשקית בד ייעודית כדי להגן על התחרה ולמנוע פגיעה בריפוד.
10. לא מחזיקות במספיק חזיות
כולנו חרשנו על החזייה האהובה עלינו ודחינו שוב ושוב את השלכתה לסל הכביסה, אבל כשמגיעים למצב בו לובשים אחת יותר מיומיים ברצף כנראה שאנחנו בבעיה. מעבר להיגיינה בסיסית היא תתיישן מהר יותר ותצא מכלל שימוש די מהר, אז אם כבר מצאת את האחת שבא לך ללבוש בכל יום מומלץ פשוט לקנות כמה כדי שאף פעם לא יחסר.
11. ישנות עם תחתונים
תאמינו או לא, המומחים ממליצים לוותר על התחתונים ברגע שנכנסים למיטה וללכת לישון קומנדו. השילוב עם שמיכה ופיג'מה לאורך שעות מגבירים את החום והלחות, מה שיוצר כר פורה לבקטריה לא רצויה. פיכס.
12. לובשות חזיות ספורט לא תומכות
"מומלץ להתאים את חזיית הספורט לגוף בקפידה. פעילויות כמו ריצה או התעמלות אירובית מפעילות הרבה לחץ על הגוף והחזה זקוק לתמיכה המתאימה", שוטון.
13. מכבסות יותר מדי
גם עודף כביסות מיטיב עם החזיות שלנו. על מנת לשמור עליהן לאורך זמן ההמלצה היא לכבס אחרי כל 2-3 שימושים.
מצחיק לראות שכל הבנות שבחרתם לא צריכות בכלל חזיה…..
מאת: Mic | 6 באוגוסט 2017 | 23:39