×”×× ×©×נל יפטרו ×ת קריסטן סטיו×רט בגלל סיגריות?

×זהרה, העישון מזיק לקריירה: ×’×•×¨×ž×™× ×‘×ª×¢×©×™×™×ª ×”×ופנה העולמית ×˜×•×¢× ×™× ×©×§×¨×œ לגרפלד ×–×•×¢× ×¢×œ הפרזנטורית של בית ×”×ופנה ש×נל, קריסטן סטיו×רט, על כך ×©×”×™× ×œ× ×ž×ª×¢×ž×œ×ª ורק מעשנת כל ×”×™×•× ×•×©×•×§×œ לפטר ×ותה מהתפקיד הנחשב. מקורב לכוכבת סיפר בר×יון ×›×™ ×ž×—×¤×©×™× ×œ×” בדחיפות מ×מן כושר ותזונ××™

מ×ת  | ‏ 18 ינו×ר 2016
 קרל לגרפלד וקריסטן סטיו×רט. ×”×× ×–×” הסוף של הזוגיות בש×נל? (צילו×: ××™× ×¡×˜×’×¨× mmzstewart)

קרל לגרפלד וקריסטן סטיו×רט. ×”×× ×–×” הסוף של הזוגיות בש×נל? (צילו×: ××™× ×¡×˜×’×¨× mmzstewart)

×ין כוכבת ×©×œ× ×—×•×œ×ž×ª על ניכוס הטייטל הנחשב: "×”×¤× ×™× ×©×œ ש×נל". עבור קריסטן סטיו×רט ×”×—×œ×•× ×”×–×” ×”×•×’×©× ×‘×’×“×•×œ על ידי בית ×”×ופנה השווה מכל. ו×ול×, כפי ×©×ž×“×•×•×—×™× ×”×¦×”×•×‘×•× ×™×, שותפות הדרך בין השחקנית ומי שנחשבת לחביבתו של המושך ×‘×—×•×˜×™× ×§×רל לגרפלד, ידעה ×™×ž×™× ×™×¤×™× ×™×•×ª×¨. על פי המגזין Star ללגרפלד נמ×ס מה×פילו עמוס הסיגריות סיגריות של סטיו×רט ×•×”×•× ×“×•×¨×© ממנה להיכנס לכושר על מנת לתחזק פיגורה שהולמת ×ת המעמד של ש×נל.

מקורב לכוכבת שהתר×יין למגזין סיפר ×›×™ "קריסטן מרגישה ×©×”×™× ××™× ×” צריכה להתעמל, במיוחד בהתחשב בעובדה ×©×ž×ž×™×œ× ×”×™× ×ž×¢×“×™×¤×” לעשן סיגריות מ×שר ל×כול. ×בל, ×”×™× ×›×‘×¨ ×œ× ×‘×ª 19 ו×× ×”×™× ×¨×•×¦×” להיות ×”×¤× ×™× ×©×œ מותג ×›×–×” ×”×™× ×¦×¨×™×›×” לשמור הסטנדרט ההוליוודי של גוף ×‘×¨×™× ×•×—×˜×•×‘".

בתעשייה מתפל××™× ×©×“×•×•×§× ×¢×›×©×™×• מתעוררות שמועות על מורת רוחו של לגרפלד מגזרתה של קריסטן, של×חרונה נר×ית טוב מתמיד ו××™× ×” יכולה להיחשב, ×‘×©×•× ×§× ×” מידה, לבעלת משקל עודף. הלוק המעט ×פל המשלב בין עורה החיוור לשיערה ×”×›×”×” ו×יפור ×”×¢×™× ×™×™× ×”×ž×•×“×’×© המזוהה ×יתה, ×”×•× ×–×” שהפך ×ותה לבולטת. לגרפלד, מצידו, כבר הסתבך בעבר ב×מירות בעייתיות על ×¢× ×™×™× ×™ משקל כמו ההתבט×ות שלו בקשר לגזרתה של ×דל שגררה ×ותו לומר בר×יון לCNN : "×ž×¢×•×œ× ×œ× ×מרתי ×©×”×™× ×©×ž× ×”, ×מרתי ×©×”×™× ×ž×¢×˜ עגלגלה ומעט עגלגלה ×–×” ×œ× ×©×ž× ×”".

סטיו×רט על המסלול של ש×נל בשבוע ×”×ופנה בפריז (צילו×: גטי ×ימג'ס)

סטיו×רט על המסלול של ש×נל בשבוע ×”×ופנה בפריז (צילו×: גטי ×ימג'ס)

רק לפני מספר ×™×ž×™× ×“×•×•×— ×›×™ סטיו×רט, המשמשת כפרזנטורית של ש×נל מ××– 2013, טסה לפריז ×œ×¦×™×œ×•×ž×™× ×—×“×©×™×. ×”×™× × ×¦×¤×ª×” נכנסת ×œ×ž×©×¨×“×™× ×”×¨××©×™×™× ×©×œ ש×נל ×•×¦×™×œ×•×ž×™× ×©×œ מנוף ×©×ž×¨×™× ×מבטיה ל×חד מחלונות החברה, העלו ×ת ההשערה ש×ולי ×”×¦×™×œ×•×ž×™× ×”×—×“×©×™× ×›×•×œ×œ×™× ×’× ×ª×¦×œ×•×ž×™ ×¢×™×¨×•× ×©×œ הכוכבת המשתכשכת במי×. ×”×™×—×¡×™× ×‘×™×Ÿ לגרפלד לסטיו×רט × ×—×©×‘×™× ×›×”×“×•×§×™×. יש שמת××¨×™× ×ותו ×›"מנטור" לה ×ותה ×›"מוזה" של המעצב ×”×ייקוני. ל×חרונה ×”×™× ×פילו ככבה בסרט הקצר  Once and Forever ×©×‘×™×™× ×œ×’×¨×¤×œ×“, בו גילמה ×ת דמותה של קוקו ש×נל.

עד שיעלה מסך הערפל מעל לשמועות, כד××™ לקחת בחשבון שהן ×’× ×ž×•×–× ×•×ª מהתקופה בה הן משוחררות. עונת ×”×¤×¨×¡×™× ×”× ×•×¦×¦×ª, ש×ך ×–×” החלה, מגדילה בכמה ×ž×•× ×™× ×ת המשמעות של ההופעות הפומביות של הכוכבות. מקורב שמסר ×ת ×”×¤×¨×˜×™× ×¢×œ הסכסוך הוסיף שמכיוון ששמירה על הגזרה ×”×™× ×—×•×‘×ª×” המקצועית של סטיו×רט הצוות שלה × ×ž×¦× ×‘×—×™×¤×•×©×™× ×חר מ×מן ×ישי ותזונ××™ שישיבו לה ×ת הלוק ששווה מיליוני×.

מצטלמת לש×נל וכותבת פוסט ב××™× ×¡×˜×’×¨× "ש×נל ×–×” ×”×—×™×™× ×©×œ×™" (צילו×: ××™× ×¡×˜×’×¨× immzstewart)

מצטלמת לש×נל וכותבת פוסט ב××™× ×¡×˜×’×¨× "ש×נל ×–×” ×”×—×™×™× ×©×œ×™" (צילו×: ××™× ×¡×˜×’×¨× immzstewart)

המוזה והמנטור (צילו×: ××™× ×¡×˜×’×¨× immzstewart)

המוזה והמנטור (צילו×: ××™× ×¡×˜×’×¨× immzstewart)

הב×ד גירל של ×¢×•×œ× ×”×ופנה (צילו×: ××™× ×¡×˜×’×¨× immzstewart)

הב×ד גירל של ×¢×•×œ× ×”×ופנה (צילו×: ××™× ×¡×˜×’×¨× immzstewart)

×”×›×™ מזוהה ×¢× ×”×ž×•×ª×’ (צילו×: גטי ×ימג'ס)

×”×›×™ מזוהה ×¢× ×”×ž×•×ª×’ (צילו×: גטי ×ימג'ס)

מגיעה לתצוגת ש×נל בשבוע ×”×ופנה בפריז (צילו×: גטי ×ימג'ס)

מגיעה לתצוגת ש×נל בשבוע ×”×ופנה בפריז (צילו×: גטי ×ימג'ס)

×ž×—×›×™× ×œ×¨×ות ל×ן ×–×” יתפתח וה×× ×”×™× ×ª×¦×œ×™×— להפסיק לעשן (צילו×: גטי ×ימג'ס)

×ž×—×›×™× ×œ×¨×ות ל×ן ×–×” יתפתח וה×× ×”×™× ×ª×¦×œ×™×— להפסיק לעשן (צילו×: גטי ×ימג'ס)

 

 

 

 

הש×ירו תגובה

 

  • דומה ל×יילת שקד בטירוף בתמונה ×”×חרונה

    מ×ת: ×ורח |‏ 19 בינו×ר 2016 | 12:20
  • …הסטנדרט ההוליוודי של גוף ×‘×¨×™× ×•×—×˜×•×‘.
    ×יזו בדיחה.
    ממתי גוף שדוף ×–×” גוף ×‘×¨×™× ×•×—×˜×•×‘?

    מ×ת: ×ורח |‏ 19 בינו×ר 2016 | 11:16
  • ×–×ת ×œ× ×”×™× ×©×›×ª×‘×” ש×נל ×–×” ×”×—×™×™× ×©×œ×™ïž¶, ×–×” הדף ×ž×¢×¨×™×¦×™× ×©×œ×”, לה ×ין ××™× ×¡×˜×’×¨× ×¤×¨×˜×™…

    מ×ת: ×ורח |‏ 18 בינו×ר 2016 | 21:26