איפה קנית: אנה ארונוב בחצאית שבא לנו ללבוש כל הקיץ
שי מיקה מציגה את הנוסחה לשמלה מנצחת, נועם פרוסט מתרגלת שוב לצבעים, נטלי דדון חולקת איתנו התמכרות לאוברולים ודנית גרינברג מראה לאליאב מה הוא מפסיד. הסלבס מגלות לנו איפה הן קונות
שי מיקה יפרח בהשקת שיתוף הפעולה בין דורין פרנקפורט וליאת לוי קופלמן, שכל הכנסותיו תרומה לבית "עלמה" של עמותת עלם (צילום: רפי דלויה)
שי מיקה יפרח
איפה קנית: שמלה: זארה, נעליים: רזרבד, תכשיטים: סי קלייר, משקפיים: ווג
FF: מחשוף מרובע ושרוולים תפוחים הם נוסחה מנצחת
![אנה ארונוב בהשקת שיתוף הפעולה בין דורין פרנקפורט וליאת לוי קופלמן, שכל הכנסותיו תרומה לבית "עלמה" של עמותת עלם (צילום: רפי דלויה)](https://fashionforward.mako.co.il/wp-content/uploads/2019/07/dorinrafidaloya-2.jpg)
אנה ארונוב בהשקת שיתוף הפעולה בין דורין פרנקפורט וליאת לוי קופלמן, שכל הכנסותיו תרומה לבית "עלמה" של עמותת עלם (צילום: רפי דלויה)
אנה ארונוב
איפה קנית: טוטאל-לוק: הלנה TLV, סנדלים: גריק סנדלס
FF: כל אחת צריכה חצאית כזאת בחיים
![רוסלנה רודינה בהשקת שיתוף הפעולה של מוזס עם השף יובל בן נריה (צילום: רפי דלויה)](https://fashionforward.mako.co.il/wp-content/uploads/2019/07/mosesrafidaloya-4.jpg)
רוסלנה רודינה בהשקת שיתוף הפעולה של מוזס עם השף יובל בן נריה (צילום: רפי דלויה)
רוסלנה רודינה
איפה קנית: שמלה: ג'ואנה TLV, תיק: הילה טולדנו, נעליים: זארה
FF: עם סנדלי רצועות דקיקות זה היה עובד טוב יותר
![נטלי דדון בהשקת שיתוף הפעולה בין דורין פרנקפורט וליאת לוי קופלמן, שכל הכנסותיו תרומה לבית "עלמה" של עמותת עלם (צילום: רפי דלויה)](https://fashionforward.mako.co.il/wp-content/uploads/2019/07/dorinrafidaloya-6.jpg)
נטלי דדון בהשקת שיתוף הפעולה בין דורין פרנקפורט וליאת לוי קופלמן, שכל הכנסותיו תרומה לבית "עלמה" של עמותת עלם (צילום: רפי דלויה)
נטלי דדון
איפה קנית: אוברול: מיכל ומורן, משקפיים: סופר פארם אופטיק, תיק: הרמס
FF: גם לנו יש התמכרות לאוברולים
![שמחה גואטה בהשקת שיתוף הפעולה בין דורין פרנקפורט וליאת לוי קופלמן, שכל הכנסותיו תרומה לבית "עלמה" של עמותת עלם (צילום: רפי דלויה)](https://fashionforward.mako.co.il/wp-content/uploads/2019/07/dorinrafidaloya-1.jpg)
שמחה גואטה בהשקת שיתוף הפעולה בין דורין פרנקפורט וליאת לוי קופלמן, שכל הכנסותיו תרומה לבית "עלמה" של עמותת עלם (צילום: רפי דלויה)
שמחה גואטה
איפה קנית: אוברול: זארה, נעליים ותיק: מיוון, משקפי שמש: טופ טן
FF: הצבע הזה פשוט מושלם
![דנית גרינברג בהשקת שיתוף הפעולה של מוזס עם השף יובל בן נריה (צילום: רפי דלויה)](https://fashionforward.mako.co.il/wp-content/uploads/2019/07/mosesrafidaloya-1.jpg)
דנית גרינברג בהשקת שיתוף הפעולה של מוזס עם השף יובל בן נריה (צילום: רפי דלויה)
דנית גרינברג
איפה קנית: חצאית: מנגו, טופ: בוטיק בלונדון, נעליים: זארה, תיק: גוצ'י
FF: מראה לאליאב מה הוא מפסיד
![עינת ארליך בהשקת שיתוף הפעולה בין דורין פרנקפורט וליאת לוי קופלמן, שכל הכנסותיו תרומה לבית "עלמה" של עמותת עלם (צילום: רפי דלויה)](https://fashionforward.mako.co.il/wp-content/uploads/2019/07/dorinrafidaloya-7.jpg)
עינת ארליך בהשקת שיתוף הפעולה בין דורין פרנקפורט וליאת לוי קופלמן, שכל הכנסותיו תרומה לבית "עלמה" של עמותת עלם (צילום: רפי דלויה)
עינת ארליך
איפה קנית: שמלה: בוטיק ורנר, משקפיים: Oliver Peoples, סניקרס: Iro
FF: כל כך הרבה קוליות באישה אחת
![דניאל גרינברג באירוע השקת המותג Freddy (צילום: אור גפן)](https://fashionforward.mako.co.il/wp-content/uploads/2019/07/orgefen2.jpg)
דניאל גרינברג באירוע השקת המותג Freddy (צילום: אור גפן)
דניאל גרינברג
איפה קנית: שמלה: Frantzi
FF: מדויקת מכף רגל עד ראש
![טל נוי בהשקת שיתוף הפעולה בין דורין פרנקפורט וליאת לוי קופלמן, שכל הכנסותיו תרומה לבית "עלמה" של עמותת עלם (צילום: רפי דלויה)](https://fashionforward.mako.co.il/wp-content/uploads/2019/07/dorinrafidaloya-3.jpg)
טל נוי בהשקת שיתוף הפעולה בין דורין פרנקפורט וליאת לוי קופלמן, שכל הכנסותיו תרומה לבית "עלמה" של עמותת עלם (צילום: רפי דלויה)
טל נוי
איפה קנית: שמלה: פרלה דה וו, נעליים: אמריה, תיק: קומפלט
FF: התמקצעה בסטייל ההריוני
![עומר נודלמן בהשקת שיתוף הפעולה של מוזס עם השף יובל בן נריה (צילום: רפי דלויה)](https://fashionforward.mako.co.il/wp-content/uploads/2019/07/mosesrafidaloya-3.jpg)
עומר נודלמן בהשקת שיתוף הפעולה של מוזס עם השף יובל בן נריה (צילום: רפי דלויה)
עומר נודלמן
איפה קנית: חולצה: Pull&Bear, מכנסיים: ברשקה, נעליים: אוסף פרטי
FF: אאוטפיט לא פשוט, אבל עליה הוא עובד
![מיכל אנסקי בהשקת שיתוף הפעולה של מוזס עם השף יובל בן נריה (צילום: רפי דלויה)](https://fashionforward.mako.co.il/wp-content/uploads/2019/07/mosesrafidaloya-2.jpg)
מיכל אנסקי בהשקת שיתוף הפעולה של מוזס עם השף יובל בן נריה (צילום: רפי דלויה)
מיכל אנסקי
איפה קנית: שמלה: רפורמיישן, נעליים: קלואה, תיק: מיכאלה (בעיצובה)
FF: הכל נכון בשמלה הזאת, מהפרינט ועד השסע
![נועם פרוסט עם אביה מלכה בהשקת שיתוף הפעולה בין דורין פרנקפורט וליאת לוי קופלמן, שכל הכנסותיו תרומה לבית "עלמה" של עמותת עלם (צילום: רפי דלויה)](https://fashionforward.mako.co.il/wp-content/uploads/2019/07/dorinrafidaloya-5.jpg)
נועם פרוסט עם אביה מלכה בהשקת שיתוף הפעולה בין דורין פרנקפורט וליאת לוי קופלמן, שכל הכנסותיו תרומה לבית "עלמה" של עמותת עלם (צילום: רפי דלויה)
נועם פרוסט
איפה קנית: שמלה: ברנדה, סנדלים: קול האן, תיק: מארק ג'ייקובס
FF: כבר התרגלנו לראות אותך בלבן
![שביט ויזל בהשקת שיתוף הפעולה בין דורין פרנקפורט וליאת לוי קופלמן, שכל הכנסותיו תרומה לבית "עלמה" של עמותת עלם (צילום: רפי דלויה)](https://fashionforward.mako.co.il/wp-content/uploads/2019/07/dorinrafidaloya-8.jpg)
שביט ויזל בהשקת שיתוף הפעולה בין דורין פרנקפורט וליאת לוי קופלמן, שכל הכנסותיו תרומה לבית "עלמה" של עמותת עלם (צילום: רפי דלויה)
שביט ויזל
איפה קנית: טוטאל לוק: עמנואל, משקפיים: ווג
FF: מחויטת מבלי להיות כבדה
![אדל בספלוב בהשקת המותג Freddy (צילום: אור גפן)](https://fashionforward.mako.co.il/wp-content/uploads/2019/07/orgefen.jpg)
אדל בספלוב בהשקת המותג Freddy (צילום: אור גפן)
אדל בספלוב
איפה קנית: שמלה: מיכל ומורן
FF: נראית מעולה אחרי חופשת לידה קצרה
![יובל שרף בהשקת שיתוף הפעולה בין דורין פרנקפורט וליאת לוי קופלמן, שכל הכנסותיו תרומה לבית "עלמה" של עמותת עלם (צילום: רפי דלויה)](https://fashionforward.mako.co.il/wp-content/uploads/2019/07/yuvalrafi.jpg)
יובל שרף בהשקת שיתוף הפעולה בין דורין פרנקפורט וליאת לוי קופלמן, שכל הכנסותיו תרומה לבית "עלמה" של עמותת עלם (צילום: רפי דלויה)
יובל שרף
איפה קנית: גופיה: הולילנד, חצאית: וינטג', תיק: מדוזה, נעליים: NOON, משקפיים: פראדה
FF: הכי כיף לפרגן למעצבים ישראלים
שביט נראית הכי יפה.
מאת: ימית | 17 באוגוסט 2019 | 08:38גם עינת ארליך חמודה!
אנה ארונוב מעצבנת!!!!
יובל שרף תמיד נראית טוב.
באיזה קטע לא דיברתן על אביה מלכה??
מאת: הלומה | 10 באוגוסט 2019 | 21:30לא יודעות להתלבש!!!
מאת: א | 5 באוגוסט 2019 | 08:37שביט ויזל התבלשה הכי שיק!!! סגנון אירופאי וקלאסי ולא מתאמץ בכלל
מאת: 1שיודעת | 2 באוגוסט 2019 | 14:45השמלה של מיכל אנסקי הכי יפה- פצצה.
כל השאר בינוני ומטה… חלקן ממש מכוער ולא מחמיא.
נטלי ורוסלנה – די עם הבוטוקס
מאת: שוש | 2 באוגוסט 2019 | 00:06די
מאת: שוש | 2 באוגוסט 2019 | 00:06