בלתי נשכחת: הכלה הישראלית התחתנה בשלוש שמלות משגעות
בלוגרית האופנה עדן בוזגלו יודעת שחתונה היא הזמן להוציא את התותחים הכבדים, ולכבוד האירוע היא בנתה לעצמה מלתחה לבנה שלמה. ביום הגדול היא החליפה שלוש שמלות – אחת קלאסית ורומנטית, השנייה בעלת מחשוף עמוק והשלישית בגזרה שלא ראינו על אף כלה אחרת. השראה אמיתית
View this post on Instagram
עם כמות מסחררת של חתונות שנערכות מדי שנה, בעיקר במהלך עונת אירועי הקיץ, קשה מאוד לבלוט אופנתית. לפעמים נדמה שכל השמלות יפות ומרשימות, אבל גם שאנחנו רואים הרבה גרסאות של אותן השמלות בדיוק, כך שגם כאלה שאהבנו לא תמיד ישאירו עלינו רושם בלתי נשכח.
ובכל זאת פה ושם יש כלה שמצליחה לייצר רגע אופנתי במיוחד מבעד לכל הרעש הלבן, ולא מפתיע שלרוב מדובר בכלות שעוסקות בתחום האופנה ביומיום, ויודעות שהן צריכות לעמוד בציפיות גבוהות ביום הזה. בלוגרית האופנה עדן בוזגלו היא הדוגמה הכי טרייה לכך, עם חגיגות חתונה שכללו הרבה מאוד לוקים שיקיים ולבנים בשבועות שהובילו לאירוע, והסתיימו עם שלוש שמלות שנראו כאילו יצאו מהפקת אופנה.
View this post on Instagram
"אני ואילן יצאנו חמש שנים לפני ההצעה. כמה ימים לפני טיסת הרילוקיישן שלנו לאמסטרדם יצאנו לראות את השקיעה – לא האמנתי שאחר הצהריים הזה יסתיים בהצעת נישואים", מתארת עדן את יריית הפתיחה של החגיגות. "השביל היה מהמם ומלא פרחים בצדדים, ואני זמזמתי בצחוק את מארש החתונה. בדרך לרכב הוא כרע ברך, אמר לי את הדברים היפים ביותר ששמעתי והתרגשנו מאוד. שמרנו את החדשות לעצמנו ולמשפחה ליום אחד, ספגנו אותן יחד לפני שחלקנו אותן".
האמת היא שכשגוללים בפיד האינסטגרם של בוזגלו, קשה להבחין איפה מתחילים תכני החתונה – פשוט מכיוון שמדובר באישה שמאוד אוהבת ללבוש לבן, והמלתחה שלה כוללת אין ספור מעילים, בלייזרים וז'קטים לבנים.
View this post on Instagram
סדרת החגיגות הרשמיות התחילה עם מסיבת רווקות באיטליה, שבה הכלה החליפה אאוטפיטים לבנים בקצב מסחרר, כולל שמלת מיני סטרפלס, בגד ים לבן, סט סאטן של חצאית וגופיית קולר עם פרח תלת מימדי ועוד. באירוע המרכזי (שהתקיים ביער בחדרה) היא החליפה שלוש שמלות, כולן של המעצבת נוי אליהו.
השמלה הראשונה הייתה שמלת תחרה פרחונית ורומנטית בניחוח וינטג', עם מחוך מובנה וחצאית חלומית גדולה וארוכה בעלת שסע. "מהרגע הראשון ידעתי שארצה שמלות קלאסיות אבל ייחודיות, היה לי וויז'ן לגביי כל אחת מהן", מסבירה עדן את הבחירה. "את השמלה הראשונה שלי דמיינתי בדיוק ככה – רציתי שמלה במראה נקי בלי עיטורים או תוספות, שתישאר נצחית". ללוק הזה התווספו עגילים פנינה בצבע שמפניה של דיור ועקבים מעוטרי קריסטלים של ג’ימי צ'ו, כשעל האיפור והשיער היו אחראיים מרים שי ועידן בקשי בהתאמה.
השמלה השנייה עלתה שלב עם ההצהרה האופנתית, וכללה חלק עליון עם מחשוף עמוק במיוחד מבד משי מעוטר בחרוזים ונוצות, בהשראת שנות העשרים של המאה הקודמת, יחד עם כפפות שכללו פפיונים על פרקי כף היד. הפפיונים האלה היו רמז מטרים למה שהגיע לאחר מכן – השמלה השלישית והאהובה עלינו.
השמלה האחרונה הייתה שמלת מיני מפוסלת עם בסיס של מחוך וסגירת קרסים מאחור, שנתפרה באופן מושלם ועם השקעה בפרטים הקטנים ביותר – כמו שכבות בד מציצות במכפלת, שמזכירות צורה של עלי כותרת, ותפרים מחמיאים לאורך. "ההשראה נלקחה מעולם ההלבשה התחתונה", עדן מספרת. "אף פעם לא ראיתי כלה שלבשה גזרה כזו וזה משך אותי. הוספנו לה פפיון רחב בחלק העליון והתוצאה הייתה אלגנטית וחצופה – מושלמת לחגיגה".
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
ווא את מהממת כזו מיוחדת אמאלה
מאת: נופר שי | 23 בנובמבר 2024 | 12:51חח זו שקורת לעצמה פה כנפיים לבנות את מסכנה נשמה לכי תחפשי לך איזה חתן מאמי את ממורמרת מאת נוי
מאת: לכנפיים לבנות | 23 בנובמבר 2024 | 05:43את הכלה הכי יפה ומקורית שראיתי!!!!
מאת: שיר לוי | 6 בדצמבר 2023 | 06:44מהממת! כל שמלה יפה מהשניה אני מתחתנת בעוד כמה חודשים ונתקלתי בכתבה לקחתי ממך רעיונות מושלמים. איזה זכרונות יפים :)
מאת: רונה אביסרור | 6 בדצמבר 2023 | 06:41אמת צריכה להאמר גם אם אינה מתאימה לאנשים מסוימים. ראשית אתחיל בזה שהגברת נראית מושלמת אבל מה שמפריע לי בסיפור הוא הרב שחיתן אותה. איך רב יכול לחתן מישהי שכמעט ערומה? זה לא רב. זה רב שגל. יעני רב חרמן או סוטה.
מאת: סלומון | 23 בספטמבר 2023 | 09:27רואים לה את החזה מה זה ????ממש מגעיל
מאת: הי ככככ | 21 בספטמבר 2023 | 19:56מושלמתתתתתת
מאת: דנה | 21 בספטמבר 2023 | 19:22חבל שאי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור הייתי לובשת את שלושתן מדהימה שאת
מאת: שחר | 21 בספטמבר 2023 | 12:38איזה קנאה קיימת כאן חחח בנות היא כלה מדהימה לבשה שמלות שלא עשו עדיין ונראתה מליון דולר!
מאת: שירי | 20 בספטמבר 2023 | 21:19ואוו ואוו לא אשכח את חתונת העשור
מאת: ספיר | 20 בספטמבר 2023 | 18:42לחטוף אותך מה זה את בובה אמיתית והשמלות שלך ברמה הכי גבוה
מאת: דוגמנית | 20 בספטמבר 2023 | 17:01מקווה לכל הממורמרות שתבוא עלכם הברכה ושתמצאו את הזיוג שלכם עוד השנה כי היה יותר ממושלם
מאת: נוי | 20 בספטמבר 2023 | 16:56ווא עד 4 בבוקר זה היה טרוף שנים שלא ראינו חתונה מושלמת כזו רוצים שוב כמה טבעית את עדן בוזגלו לא הורדנו את העניים ממך
מאת: אין שם | 20 בספטמבר 2023 | 16:51ווא נוי אליהו את מוכשרת השמלות מיוחדות בטרוף ועל הכלה הזו הם בול פשוט ווא אחת אחת
מאת: נופר | 20 בספטמבר 2023 | 16:46אפשר שוב תיום הזה איזה חתונה מעלפת את הכלה הכי עדינה והכי יפה שראינו
מאת: אלמוג | 20 בספטמבר 2023 | 16:44איזה מדויקת שאת איזה כייף להסתכל עלכם כמו נסיך ונסיכה הכל מדויק ברמה של חו"ל השמלות שלך לא ראינו דבר כזה פשוט אוו יכלה להגיד לך שהרבה רוצות את שלושתם ליום הגדול שלהם
מאת: אחת שמבינה | 20 בספטמבר 2023 | 16:41ווא את מושלמת רואים שזו רמה גבוה את סטיילסטית ברמות הכל היה מדויק ומושלם אמאלה שיהיה לכם בהצלחה מהממת
מאת: קורל | 20 בספטמבר 2023 | 16:36כל שמלה יפה מהשניה! לקחתי ממך המון השראה את נראת כמו מלאך קסום עדן, המזכרות הכי יפות שנשארות.
מאת: הילה לוי | 20 בספטמבר 2023 | 01:52פורימי …..ממש מכוער……היום המיוחד והקדוש בחייך את ניראת חסרת הילה וחן שיש לכלות
מאת: כנפיים לבנות | 18 בספטמבר 2023 | 21:59את מוכנה לשים את עצמך ללעג
העיקר לקבל תשומת לב …….עצוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!
שימי לב
אפילו החתן מרגיש מבוכה בתמונות
תארי לך שהחתן יגיע עם בוקסר ……..עניבה וגופיה ……!!!!!!!!!!!!!!
אומללות………..חוסר ביטחון ……..שנה טובה
לא מכובד לכלה!!
מאת: מיכל | 18 בספטמבר 2023 | 10:39זו כלה????? נראית יותר חשפנית! יש גבול!!!
מאת: אחת | 17 בספטמבר 2023 | 19:37שמלות יפיפיות אחת אחת.
מאת: שרית | 15 בספטמבר 2023 | 21:19בהחלט מיוחדות מאד. אהבתי.
זאת הכלה הכי יפה ועדינה שראיתי וואו
מאת: לינוי שמעון | 15 בספטמבר 2023 | 19:34יקירה, הפריט הכי חשוב לכלה הוא חיוך, ספרתי אחד.
מאת: AUA | 15 בספטמבר 2023 | 17:46מדהים!! סטייל וואו..הכלה הכי יפה שראיתי בזמן האחרון
מאת: כל הכבוד | 15 בספטמבר 2023 | 12:11עלובות וריקניות כאלה
מאת: להקיא מנשים | 15 בספטמבר 2023 | 11:55איזה כלה מעלפת !!!!
מאת: Romi | 15 בספטמבר 2023 | 11:17