מתוק כדבש: מניקור תפוח לשנה החדשה

מניקור תפוח יפה ומדויק מבטיח לנו שנה של צבע, יצירתיות והמון סטייל, בדרך הכי מתוקתקת ומתקתקה. כך עושים זאת, שלב אחר שלב

מאת  | ‏ 23 ספטמבר 2014
צילום: גולדי פורמן

צילום: גולדי פורמן

חומרי עבודה:

חומרי העבודה (צילום: גולדי פורמן)

חומרי העבודה (צילום: גולדי פורמן)


שלב 1: Base Coat –
נמרח שכבה של בסיס לק, שתגן על הציפורניים ותמנע את הכתמתן. הפעם, הברק השקוף של שכבת הבסיס ישמש אותנו גם כ"צבע" הבסיס. אני השתמשתי ב- Seche Clear –Crystal Clear Base Coat.

שלב 2: תפוח אדום – באמצעות לק אדום קלאסי ודומיננטי, ניצור צורת "לב" בקצה הציפורן, שתדמה חצי תפוח. נחלק זאת לשני שלבים:

א. נתחיל את המריחה בשליש המאוזן הראשון, הקרוב יותר לבסיס הציפורן. תחילה נמרח בצורה מעוגלת מחוץ הציפורן פנימה (חץ מספר 1), וכאשר נגיע לאמצע האנכי של הציפורן נמשיך במריחה ישרה (חץ מספר 2).
ב. נחזור על הפעולה באופן מדויק ככל האפשר, עבור החצי המאונך השני של הציפורן.

אני השתמשתי בגוון האדום והנועז של אססי – Essie – Who's She Red.

טיפ: תכננו מראש את נקודות ההתחלה של המריחה – הן מהכיוון המאוזן (להתחיל בשליש הקרוב יותר לבסיס הציפורן) והן מהכיוון המאונך (לסיים את המריחה המעוגלת ולעבור למריחה ישרה, כאשר מגיעים לחצי הציפורן מהכיוון המאונך).

נמתין לייבוש מלא של צורת התפוח האדום.

שלב 3: ענף - באמצעות מכחול דק ולק בצבע חום כהה ועשיר, נצייר פס דק שיידמה את ענף עץ התפוח. אני השתמשתי בלק חום כהה של אססי – Essie – Little Brown Dress.

טיפ: רצוי לצייר את הענף בצורת חצי עיגול כדי להקנות מראה אותנטי.

שלב 4: עלים – לסיום יצירת התפוח הוסיפי עלה או שניים באמצעות מנקד או ראש סיכה עגולה. הקפידו על צורה אובלית אך קטנה, שתהיה פורפורציונלית לגודל הענף שציירנו בשלב הקודם.

אני השתמשתי בלק ירוק בוהק של אססי – Essie – Pretty Edgy.

שלב 5: מייבש לק (Top Coat) – נמרח על הציפורניים שכבת מייבש לק, שתקצר את זמן ייבוש היצירה ותשמר אותה לאורך זמן. אני השתמשתי במייבש הלק של סשויט – SecheVite Dry Fast Top Coat.

ציפורני תפוח (צילום: גולדי פורמן)

ציפורני תפוח (צילום: גולדי פורמן)

>> לבלוג של גולדי פורמן.

השאירו תגובה